Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

De ce vrem sa fim frumoase?

Recommended Posts

In timp ce scriam la alt subiect de p'aci, m-a strafulgerat: de ce vreau sa fiu: mai slaba, cu par mai lung si mai matasos, cu picioare lungi si cu mijlocel mai subtirel, cu tenul mai luminos si cu zambetul frumos....

Motivatia secreta (ma rog, daca tot o spun, s-ar parea ca nu e chiar foarte secreta) ar fi ca mi-ar da mai multa incredere in mine. Ca sa ce?

Sau ca sa atrag atentia cuiva? (don't ask).

Mai e cineva care sa vrea sa fie mai frumoasa decat e deja [;)]? De ce?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 40
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cred ca toate ne dorim acest lucru...vrem mai mult...tindem spre perfectiune...dar, din pacate, prea multe nu putem face...mici artificii DA.

Intr-adevar, iti da incredere in tine faptul ca te stii frumoasa...te simti bine in pielea ta si atunci ai mai mult curaj sa abordezi o persoana etc., etc.

De ex. si eu mi-as dori un par mai bogat, mai lung (de mult timp ma chinui sa-l las lung).

Florentza [baietel] si Alexandru [hagi] 1 an si 10 luni

" Femeia se realizeaza prin casnicie si devine fericita prin maternitate"

Pentru mine. Pentru ca imi creeaza o atitudine pozitiva cand ma uit in oglinda si-mi place ceea ce vad. Pentru ca pana la urma silueta frumoasa iti aduce un tonus bun si implicit te simti mai bine fizic, ai mai multa energie. Toate se leaga. (si undeva, da, conteaza si sclipirea din ochii sotzului cand se uita la mine [:I]id="size1">)id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Eu am incredere in mine cand arat bine! Toate imi merg din plin.

Chiar daca nu vrem sa recunoastem prima oara observi infatisarea persoanei de langa tine si nu calitatile interioare!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [wow]

AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple">

fetele, nu stiu nici eu concret de as fii mai altfel decat sunt.

chiar aseara vb cu cineva despre nunta mea care a fost in sept si imi spunea ca desi aveam vreo 90 kg eram atat de frumoasa si de gingasa si placuta incat nu ii venea sa creada ca am atatea kile si nu arat ca o balenutza in rochie de mireasa (chiar dc eu asa ma vedeam). eu cred ca tre sa te accepti asa cum esti si sa inveti sa 'te porti' ca atare.

insa dc exista loc si de mai bine de ce nu?

eu acum am vrut sa slabesc pentru sanatate in primul rand si pentru ca deja nu mai aveam haine cu ce sa ma imbrac in al doilea rand[:D].

[pup][flo]

Nunta noastra & Cununia Civila

Cum apa totdeauna in apa se scurge, zilele mele in ale tale vor curge!

Imi place enorm de mine cand sunt fresh coafata, iesita de la cosmetica...chiar ma iubesc!

Am incredere totala in mine, in puterile mele si totul imi mege bine.

Dar cel mai bine e atunci cand, parca din interiorul meu eman o frumusete, o radiere,ochii imi sunt mai luminosi, nu-sh cum sa explic, ceva care atrage atentia celor din jurul meu si care imi spun ca arat bine!

Pacat ca aceast lucru se intampla mai rar![bang]

mami de Calin rasfatzat:)

quote:Initial creeata de vilma

Mai e cineva care sa vrea sa fie mai frumoasa decat e deja [;)]? De ce?

id="quote">id="quote">

Mda, si eu mi-as dori sa fiu mai frumoasa (si nu cred ca daca ai supune la vot, ar fi cineva care ar fi impotriva sau care s-ar abtine [:D])

De ce?? Pentru mine, in primul rand. Cu toate ca-s convinsa ca daca as avea un par mai des, m-as stradui sa-l subtii, daca as avea bucle, l-as intinde, daca n-as avea pistrui, mi-as aplica macar cativa, asa de fun, daca as fi mai slaba m-as stradui sa ma ingras, daca as fi mai grasa as vrea sa slabesc, si tot asa...

Cert e ca de fapt totul sta in acceptarea de sine, la care venim cu mici trucuri pentru a ne simti mai...altfel!

Liliana& [comoara] Andra-Maria

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!id="Comic Sans MS">id="navy">

Pentru noi, pentru noi insine. Bine. Sa zicem. Dar daca am fi pe o insula pustie, cu coafor ultramodern si SPA-ul cel mai tare, dar fara nici un alt semen prin jur. Ne-am mai da atata silinta? Cat timp?

Ma gandesc oare cat timp as mai sta in aceste conditii sa ma uit in oglinda.

Din cel mai egoist motiv: PENTRU MINE si doar pt. mine! Atit! Pt. ca ma simt mai bine, mai increzatoare, mai optimista, vad viata asta (a mea momentan cam gri) pe ici pe colo cu nuante de roz... iete cam de asta! Nici pomeneala de aprecierile lumii... nu dau doi bani pe asa ceva!

Dana & Anisia [zana]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...