Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Picaturile de slabit din revista practic in buc.

Recommended Posts

Buna,

Mereu vad reteta din Practic in bucatarie de slabit. Eu nu stiu in ce masura este eficienta.

Cine cunoaste? sau a folosit asa ceva? Merita banii?

Acuma in numarul din aprilie prezinta Catalin Crisan un interviu cum a slabit cu picaturile astea.

Astept comenatarii[pup]

de-ale gurii[pofta]

Veronicaid="red">,id="black"> mama luiid="black"> Stefan Peterid="blue"> 1 an si 5 luni

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu una nu cred ca exista picaturi sau pastile minune pentru slabit. Si pe aici sunt pline revistele de tot felul de reclame. Cica iei pastila sau picatura, mananci ca de obicei, fara restrictii si slabesti peste noapte[alcool]. Si, tot asa, poze cu "before" si "after". Chiar asa sa fie (mai stii?), mi se pare nesanatos sa reactioneze organismul pe dos. Nici pastilele care inhiba pofta de mancare nu-mi inspira incredere, e anormal, nefiresc sa nu simti deloc pofta de mancare. De ieri am inceput sa iau Crom forte care, chipurile, diminueaza nevoia de dulce (uneori am o pofta exagerata de dulce). Dar cromul e "safe".

Daca mananci echilibrat, faci sport, reusesti sa renunti la dulciuri si la paste fainoase (sau macar le reduci), e imposibil sa nu pierzi in greutate. Cu putin efort, se poate! Eu am mai reusit o data si voi reusi si acum (trebuie sa scap de 8 kg).

Buna,

Eu am folosit picaturile ci pricina acum ceva timp(cam dupa ce a aparut in revista Catalin Crisan-anul trecut).

De slabit am slabit cu ele. Nu stiu exact cat ca nu m-am pus pe cantar dar s-a vazut la haine. Depinde de organismul fiecaruia.

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

Calinut

quote:Originally posted by liliana_28

Buna,Eu am folosit picaturile ci pricina acum ceva timp(cam dupa ce a aparut in revista Catalin Crisan-anul trecut).De slabit am slabit cu ele. Nu stiu exact cat ca nu m-am pus pe cantar dar s-a vazut la haine. Depinde de organismul fiecaruia.Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 luniciCalinut

id="quote">id="quote">Fara sa ti nici o dieta si fara sa faci sport?Laura, mama lui AndreiPoze

Buna, apropo de slabitul cu picaturile din reclame,mai era un subiect de genul asta cum Catalin Crisan Si Mihaela Tatu,au facut reclama la nu stiu ce fel de picaturi sau pastile de slabit, si au incercat multe fete , dar fara nici un rezultat, erau foarte revoltate.Eu nu cred in asa ceva , mai sunt reclame din astea si in Formula AS ,dar am fff mari dubi,nu as incerca. Cine stie cum iti da organismul perte cap si te imbolnavesti.Mai bine dieta,disociat sau Danez.[:D]

[pup][pup][pup]'cesc fetele.[flo]

annes

Si eu, ca si annes, am mari rezerve fata de astfel de medicamente miraculoase. Pot avea efect negativ nu imediat, ci in timp, cine ne garanteaza ca nu-i asa?

Despre Catalin Crisan nu stiu, dar despre Mihaela Tatu am citit ca s-a ingrasat la loc. Chiar era un subiect despre ea tot la Femina. Si am vazut-o si la TV, asa e. Acum, sigur ca te poti ingrasa si dupa cea mai sanatoasa dieta daca revii la vechile obiceiuri alimentare.

Cred ca ar trebui inventate si pilulele/picaturile pentru mentinerea greutatii ideale, odata ce ai ajuns la ea[:D].

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...