mamaluidavid Publicat Aprilie 20, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 20, 2007 Nu mai stiu ce sa fac cu el. La 4 luni au inceput balutele si de atunci o tine la fel. Are zile cand nu ii curge atat de mult dar astazi de exemplu a udat bluza pana la piept. Bavetica o refuza,mereu trebuie sa ma car cu haine de schimb la mine. Pediatra spune ca nu e nici o problema,asta e vesnicul raspuns la orice intrebare,macar daca ar argumenta sau explica de ce... Se poate sa fie din cauza polipilor? El si sforaie foarte tare,din capul scarilor il aud,usa camerei inchisa fiind. Cateodata am impresia ca ii place sa fie ud,uneori isi baga mainile in gurita si intinde saliva pe fata [alcool],daca ii spun sa inchida gura zice ca nu vrea. Cum as putea sa il fac sa tina gura inchisa,de 2 ani de zile m-am saturat. Orice sfat e binevenit. Va multumesc [flo] Stefania,Patricia si David Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexa Ioana Postat Aprilie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2007 i'au iesit si ultimele maselute ? daca nu, asta ar fi o cauza... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamaluidavid Postat Aprilie 20, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2007 Da,maselutele i-au iesit toate pana la 2 ani. Nici Patriciei nu ii curge atat din gurita, ei acum ii ies dintisorii. Stefania,Patricia si David Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anya Postat Aprilie 20, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 20, 2007 Fara legatura cu "balutele" -faptul ca sforaie trebuie sa te indrume catre un ORL-ist. Poate te va lamuri el cum e si cu partea "umeda" a problemei Anya Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.