Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Fetitei mele, care are 5 saptamani, au inceput sa-i apara de cateva zile pe fata niste cosulete tot mai multe, acum cosuletele nu mai sunt atat de pronuntate, dar obrazul e mai aspru la pipait. Acum am observat ca pe frunte are cateva cruste galbui, cu aspect de miere zaharisita si la fel are pe pielea capului, prin par. Am incercat sa citesc si la subiectul de dermatite, dar e f mult scris si noi ne mai luptam cu colicile si nu prea am timp sa caut. Poate ma lamureste cineva.

[flo]

Kitty

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul răspuns

sunt lucruri normale pt varsta asta...

la multzi copilashi apar bubitze, in cateva zile trec.

despre cele din capushor, daca te deranjeaza in mod deosebit poti sa faci urmatorul 'tratament':

moi o bucatzica de vata in ulei, apoi masezi bine zona unde are cojitze; dupa ce ai facut asta pt toate zonele cu cojitze, o speli pe capshor cu sampon, clatesti bine, ca de obicei. cojitele vor cadea la baie.

numai bine!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red">

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

Multumesc de raspuns Anamaria. Ma gandeam ca fac eu o greseala cu ea, desi am incercat sa respect regulile pe care mi le-a spus dr, am spalat-o cu apa fiarta, n-am dat-o cu nimic pe fata, o tin pe un scutecel de bumbac, o spal cu sapun Nivea baby. M-am speriat cand am vazut ca in loc sa-i treaca i se intind acum si pe cap.

Kitty

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...