Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Lucreaza cineva la o agentie de turism?

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Initial creeata de Angelinne

Am nevoie de un bilet de avion Bucuresti -Tel Aviv.... dar sa respecte anumite ore de plecare....ma poate ajuta cineva?!

Angelinne[foto]
id="quote">id="quote">Suna la 314.19.80 (Accent Travel si cere la Ticketing.Elle_sebBASESCU, NU RENUNTA LA LUPTA!id="orange">id="size4">May you always have Love to Share, Health to Spare and Friends that Care!
Distribuie pe alte site-uri

Angeline, pai nu sunt decat doua curse mari si late, una cu Tarom si alta cu Elal. Ambele au ore destul de tarzii de plecare - ajungi noaptea la Tel Aviv.

Alte solutii din cate stiu eu nu sunt, si eu ma chinui asa in fiecare luna, cu nopti nedormite.

Orice agentie o sa-ti dea coordonatele curselor.

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red">

...din raspunsurile de pina acum n-am inteles daca exista cineva care lucreaza la o agentie de turism...dar adresez si eu o intrebare, poate ma lumineaza careva macar cu niste indicii:

visul nostru (al meu si al sotului) este sa facem o calatorie pe apa (mare, ocean, etc)...dar nu am vrea tipul de croaziera in care doar dormi pe vas, si dimineata la 10 te debarca in cite un port sa vizitezi diverse, si nu te primeste inapoi la bord decit pe la 9-10 seara..de-astea am gasit girla, dar mi se pare ca nu fac decit sa platesc mult mai mult decit daca as vizita aceleasi locuri pe cont propriu, ajungind la ele frumusel cu masina...

noi visam la o excursie in care sa stam macar vreo saptamina-10 zile doar pe vas, pentru ca preferam sa vedem ce inseamna intr-adevar viata pe vas si petrecerea unui timp indelungat (ma rog, indelungat pentru mine ar insemna macar vreo 3 luni, dar ...din motive financiare ma multumesc si cu o saptamina-10 zile)pe apa...vrem sa vedem delfini (pe care s-ar putea sau nu sa-i vedem, dar macar nu ar fi de-aia ca de acvariu), vrem sa vedem valuri, vrem sa vedem daca avem sau nu rau de mare...etc etc...

deci: aveti idee ce posibilitati ar exista sa ne indeplinim visul ?

va multumesc!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...