Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Ajutor! Nu mai manaca lapte...

Recommended Posts

Am un baietel de un an si trei luni si nu mai vrea sa manance lapte deloc. Pana la un an bea cate 200-250 ml dimineata si tot atat seara. De atunci l-au luat bunicii, pentru ca eu am nascut o fetita si ei au hotarat sa ma ajute cateva luni cu cel mic. Acuma nu stiu daca e vina lor, probabil ca daca ar fi stat cu mine s-ar fi intamplat la fel, dar a inceput sa bea tot mai putin lapte. Saptamana trecuta a fost bolnav, a luat antibiotic si nu a prea avut pofta de mancare, iar laptele nici nu vrea sa-l vada. Nu stiu ce sa ma fac.

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Si Diana mea ( are un an si patru luni aproape)n-a baut cam o luna deloc lapte,asta dupa ce a facut febra si a luat antibiotic.Acum de vreo cateva zile a inceput din nou sa il bea.Intre timp i-am dat iaurturi,cascaval,branza topita,branza telemea etc.

MONI [mamica] de [copil] DIANA (01.01.2006)
DIANA ALBUME , FILMULETZE SI POZE 1 , 2, 3 NOU NOUTZE , 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Noi am scos fetita de pe biberon si nici nu vroia sa se uite la lapte in cana. Lua o gurita si zicea ca nu-i place. In schimb iaurtul il bea fara probleme, asa ca am inceput sa punem cate putin lapte in iaurt, si tot asa puneam mai mult lapte, pana cand in 2 saptamani, pe neobservate iaurtul a devenit lapte. Incearca, poate merge si la tine (daca ii place iaurtul).

Am uitat sa spun ca i l-am dat cu paiul si nu direct din canuta.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Incearca sa-i schimbi gustul laptelui. Pune-i putina mire de albine, sau cacao daca ai curaj. Sau fa o pauza de cateva zile si incearca din nou.

Cristina & Elise-Stefania

-----------------------------------------------------------

Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.id="Comic Sans MS">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...