Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cedez programare Dr.Iosup

Recommended Posts

Buna fetele

Am pe data de 3 mai,la ora 18.30 programare la dr Iosup si vreau sa o cedez cui are nevoie,eu at o sa am 13 saptamani si medicul meu a spus ca este mult prea devreme ptr o eco.3D.Cine are nevoie o cedez cu placere ptr ca este pacat sa se piarda.

anca [gravi]11+

vine bebe....

poze

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 29
  • Creat
  • Ultimul răspuns

anca, dar ai facut eco de masurare a pliului nucal(aia inbtre 11 si 14 sapt)?

ca daca nu, iti e taman buna asta la 13 sapt. Nu face numai 3D, masuratorile le face 2D.

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Anca, eu asa stiu, ca intre saptamanile 11-14 e foarte importanta ecografia,nu renunta l;a ea.

Pe cine sa gasesti la telefon, nu inteleg.Ai renuntat deja la eco?

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">

Buna!

nu este nici o problema daca ti-ai programat 3D si iti va face 2 D (pe mine nu m-au intrebat de care sa fie, doar cate saptamani de sarcina voi avea la data ecografiei).Foarte importante sunt si cele 2D, nu trebuie sa fi doar 3D.

Si eu mi-am programat o ecografie in sapt. 12-13. Am vrut asa pt. ca se incheie primul trimestru de sarcina, stiu ca acum ar trebuie sa se incheie in mare organogeneza, deci un prag important in sarcina.

Ecografia o voi face tot la dr. Iosup (CMU Unirea). Apropo, mi-a zis ca atunci sa vin pregatita cu numele copilului [;)].

Eu mai am programata una la aproape 20 saptamani (la dr. Pop), cand sper sa imi dea si imagini 3D (pe langa 2D).

Tu la ce cabinet ai programarea? daca ai la CMU Unirea, suni la receptie si rezolvi problemaid="blue">

Multa sanatate!

Camelia, Sebastian [bonjovi](26 mai 2004) si bb2

quote:Initial creeata de ancadragoman

Buna feteleAm pe data de 3 mai,la ora 18.30 programare la dr Iosup si vreau sa o cedez cui are nevoie,eu at o sa am 13 saptamani si medicul meu a spus ca este mult prea devreme ptr o eco.3D.Cine are nevoie o cedez cu placere ptr ca este pacat sa se piarda.

id="quote">id="quote">Anca, asa cum a spus si Sabina, nu rata ecografia asta! este morfo-fetala de trim. I, care, in mare, e 2D (sunt si secvente 3D si 4D), dar cu aparatura performanta, inclusiv doppler. la morfo-fetala masoara pliul nucal (pt. sindrom down) si pot fi observate eventuale anomalii fetale. pe la 20-22 sapt. (poate chiar 24) se face morfo-fetala de trim. II, iar dupa 30 de sapt., cea de trim. III.
27+
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.De la nunta...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...