Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

ascaris afertil (limbrici)

Recommended Posts

Buna fetelor!

I-am facut analizele din scaun fetitei mele de 1 an si 2 luni si a iesi:ascaris afertil(intens pozitiv)

M-am ingrozit cand am vazut pe internet despre ce e vorba si sunt putin speriata.este cineva care s-a intalnit cu asa ceva?ce va spus medicu?soacra-mea ma linistit spunand ca e mai bine decat lambrii,dar totusi......ce ziceti si voi?

Luni merg si eu sa ne scrie tratament,e puternic tratamentul?

pentekraluca

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Nu m-am confruntat cu aceasta problema dar sper sa va treaca repede repede,dar nu ai intrebat cum i-a facut,se iau ,ce manifestari avea ,ce te-a determinat sa ii faci analiza ,ce simptome avea?te intreb ca nu se stie niciodata si sa pot lua masuri din timp,se vad cu ochiul liber sau numai in laborator(microscopic).

Sanatate multa si ai mare grija de bebita sa se faca repede bine mititica.

sa ne spui cum ai rezolvat.

pupici

oprescu

eu m-am gandit sa-i fac analizele pt.ca este foarte agitata noaptea in primul rand si am mai tot auzit de pe la mamici ca fac aceste analize periodic.Ouale nu se vad cu ochiul liber dar cand se formeaza limbricul se vede si cica ajunge la 35.cm si poate sa iasa daca nu se trateaza, pe unde apuca(nas,anus...)de aceea sunt ingrozita.acum nu stiu oare si dupa ce moare iasa prin scaun?eu ce m-am documentat de pe net dar multe nu prea scrie la ascaris.Sper sa trecem cu bine de tratamen ca am auzit ca e foarte puternic.

Multumesc pt.mesaje.

pentekraluca

Anul trecut dupa ce am venit de la mare ,baietelul meu in varsta de un an jumate a facut limbrici,ne-am chinuit ingrozitor ,am scapat de ei dupa 6 luni de zile[bang]Am inceput tratamentul cu decaris,o perioada de cateva saptamani a fost bine,am facut un examen Coproparazitologic a iesit pozitiv ,am continuat tratamentul cu zentel,fara rezultat,in final i-am dat flagyl si acum sunt vreo 3 luni de cand nu i-au mai aparut si speram sa fii scapat definitiv de ei.Tratamentul a fost f agresiv ,din cate stiu se da maxim 2 medicamente pe an pt paraziti,in timpul tratamentului cu flagyl i-am dat si Liv 52 ,pt ficat.Sanatate multa fetitei tale si sa scapati repede de nenorociti.

Raluca, eu te-as sfatui sa nu-i dai Zentel (sau flagyl) copilului. E fff toxic si nu da rezultate intotdeauna. Eu am "tras-o" mult cu M am meu din cauza acestui tratament si nici macar nu ascapat de giardia (asta avea el). Incearca mai bine tratamente naturiste, cauta pe DC sau pe Internet si sigur gasesti retete. Eu acum ii dau lui M ulei de dovleac si tinctura de propolis. In paralel ne "reparam" ficatul cu Liv52. Aveti grija!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si [gravi] 33s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Ibelciug,eu nu am recomandat zentel sau flagyl,dr i-a recomandat baietelului meu aceste tratamente,am spus doar ce am folosit noi.Toate tratamentele antiparazitare sunt f toxice ,daca nu ai incotro trebuie sa le iei.Raluca sa ne spui ce tratament ti-a fost recomandat de dr si daca au avut efect?Pupici la bebici

Fetitei mele i-a iesit la analiza asa ceva.Medicul i-a recomandat tratament si dupa prima doza mi-a varsat atat de mult incat am ajuns in spital pe perfuzii din cauza deshidratarii.In spital am fost intrebata daca am vazut eu limbricii in scaun.Cand i-am spus medicului ca i-au iesit la analiza dar eu n-am vazut asa ceva mi-a zis sa stau linistita ca pot fi confundati f. usor cu altceva si rezultatul sa fie eronat.Ca este imposibil sa nu iasa in scaun daca are asa ceva.Ca urmare nu i-am mai dat nici un medicament si caut si eu retete naturiste pentru limbrici, macar sa nu-i afecteze ficatul.Cineva imi spunea ca a scapat copilul de limbrici cu frunze de ridichi mancate pe stomacul gol, dimineata.Fiica-mea este insa mofturoasa si refuza sa manance asa ceva.Am mai auzit ca este f. eficient sucul facut din sfecla rosie(cate un sfert de radacina si cu partea aeriana(frunze),cat mai proapata, in fiecare dimineata.

Grati.ela, cata pulbere de pelin in miere si cate zile ai facut tratamentul?

Sanatate tuturor!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...