Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Topless pe litoral :-)

Recommended Posts

Buna fetelor! [pk]

nu stiu daca s-a mai discutat despre acest subiect...

voi ce parere aveti despre statul la plaja fara sutien pe litoral?

Cand le-am povestit colegilor mei de aici despre cum se plimba fetele/femeile fara sutiene pe faleza si unele chiar joaca volei cu sanii in vant...nu le venea sa creada.[:0]

aici nu vezi nici cu slip tanga, eu nu am vazut sa se comercializeze acel tip de slip de baie.

De topless nici sa nu mai vorbim.

Aaa si era sa uit.. la barbati: ei nu poarta slip gen chilot cum e in Ro decat pantaloni din aceia scurti speciali pt baie/innot.. fetele din US stiu despre ce vorbesc.

Cele de pe coasta de vest, sa imi spuneti daca acolo e diferit ca sa nu dezinformez lumea!.. ca eu sint pe coasta de est si or fi astia mai pudici. [:I]

Acum cativa ani cand eram in Ro si mergeam pe litoral nu aveam nici o treaba cu astea.. dar acum ca am stat unde e 'mai altfel' parca nu mai stiu ce sa zic..

Deci voi ce parere aveti? va place cand mergeti la mare sa vedeti acest peisaj de semi-nuduri preumblanduse peste tot cand sinteti cu sotul si copilul si nu numai?

Haideti cu pareri va rog si cu multa buna dispozitie ca as vrea sa si zambim un pic daca se poate. [;)] deci no drama!!

faceti topless?

sunteti pro sau contra topless?

e sanatos pt sani sa fie expusi la soare?

copiii -( ma refer si la cei mai maricei si la baieti ajunsi la pubertate) e bine sa vada acest 'peisaj'?

astept cu nerabdare raspunsurile voastre.

Numai bine tuturor! [flo]

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 66
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu una sunt de acord sa facem topless si eu fac dar incerc sa nu ma expun cand soarele e prea puternic.Pana si in Maroc cand am fost acum cateva saptamani pe plaja femeile erau in string si unele cgiar fara sutien.Asta m-a mirat cel mai mult deci incepe sa fie destul de normal.

Cait

Home is where heart is...my heart is far away from here..

Si eu faceam topless cand eram in tara, desi nu e sanatos deloc pentru sani, insa la 22 de ani numai la asta nu ma gandeam,ma interesa doar un bronz frumos fara urme, marci!

Acum insa...nu as mai face, mi se pare mult mai sexy marcile lasate de sutien...

cand am fost in Brasil, m-am mirat sa vad(ma asteptam sa vad numai de-alede Gisele pe plaja)ca se super poarta costumul intreg, iar cele care au optat ptr costum format din doua piese au ales chilotul foarte lat si inalt, iar sutienul la fel, acopera mult din san...

[gravi]26+

haine gravidutzaaa

Eu personal nu mai fac pentru ca nu mi se pare sanatos si oricum nu mai am curaj sa-mi expun sanii acum (destul de daramati dupa sarcina si alaptare).

Cat despre priveliste nu ma deranjeaza absolut deloc. Nici atat sa vada sotul sau copilul, nu vad nimic rusinos in expunerea corpului si nici nu asociez automat cu sexul.

In fine, eu am fata - deci trebuie sa-mi imagiez cum ar fi sa priveasca barbati goi ca topless sunt toti. dar nu ma deranjeaza, e corpul omenesc, e ceva natural... noi de pilda nu avem de gand sa ne ferim de ea, sa nu ne vada dezbracati. Nu vreau sa creez in mintea ei o aura de mister asupra organelor sexuale. naturaletea e cea mai buna!

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Eu nu fac topless,nu-mi place sa ma expun, dar nu ma deranjeaza sa vad ceva frumos!In schimb,sunt foarte deranjata de anumite tanti care n-au ce arata ,dimpotriva,si cu toate astea...Personal,efectul ireversibil al gravitatiei si celulita in tanga imi provoaca repulsie!

Am facut acum vreo doi ani, dar m-am ars, m-am cojt inegal si de-atunci prefer sa ma bronzez cu sutien.

In plus, ma simt mai bine daca sunt acoperita!id="green">

Don't talk unless you can improve the silence!id="orange">

Mamiid="red">id="size4">

[indecis]&minunea meaid="orange">id="size4"> [zana] ( mai 2004)id="green">id="size4"> [wow]

AM T'EI ANI!!!!!!!!!id="purple">

Nici pe mine nu ma deranjeaza sa vad pe plaja fete/femei/babe facind topless, si nici nu ma deranjeaza sa le vada sotul sau copilul. Dar eu una n-as aparea topless nici platita.[:D] Si eu consider ca nu e sanatos sa-ti expui sinii la soare, plus ca m-ar deranja privirile altora pe sinii mei.

Si ca un apropo de bermude, imi plac mult mai tare cum arata pe un barbat decit slipul mulat.[xx(]

------------------

Numai bine,

Natalia si Vlad

Poze

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...