Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

copilul si televizorul

Recommended Posts

Cat stau copiii vostri in fata televizorului? De cand a fost racita si nu a iesit din casa (aproximativ 1 luna in urma) fetita noastra de 2,10 ani s-a obisnuit sa se uite la desene zilnic. Eram fascinati la inceput ca le stie pe toate pe de rost, ca stie cum ii cheama pe toti cateii, pisicile, ratustele, gainusele si alte cele din desene, dar acum devine enervant caci atunci cand vrem s-o imbracam s-o scoatem din casa plange ca ea vrea sa se uite la desene, iar cand suntem afara striga ca nu vrea acasa... Speram sa reusim s-o dezvatam (ne asteapta zile cu mult plans dupa desene...). Voi cum procedati?
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

am trecut si eu prin etapa aceasta, pt ca baietelul meu era mai mereu bolnavior. nu stiu daca am aplicat o metoda buna, dar nu am gasit alta la momentul respectuv, pt ca nu era chip sa inteleaga ca nu e bine sa stea numai la tv. pur si simplu, scoteam cablul de la tv, fara sa stie el, bine-nteles, si astfel nu mai erau desene (el imi spunea "mami, hai afara, ca iar a cazut cablul"). am reusit sa ii fac "program" de desene, implicandu-l in activitati specifice varstei, si anume modelaj, colaje, jocuri, pe langa iesitul afara, la joaca.

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

exact, daca ii spuneam ca nu il las sa se mai uite la desene ca sta toata ziua la tv, plangea, tipa, etc... dar daca nu merge cablul... a acceptat f usor... :)

succes[flo]

Cristina si Mihnea Stefan

In lucruri simple ma regasesc si cand zambesc si cand traiesc si doar o clipa imi e de-ajuns sa visez...

30 min pe zi maxim il las eu ... in rest ma pun in mintea lui, desenam, coloram, pictam , ne jucam cu masini, trenuri, puzzle... efectiv ii spun gata atat pe ziua de astazi si inchid, daca plange ii si trece, si nu cedez nici macar de e bolnav sa il las mai mult de 30 min pe zi. id="purple">

Sanatate si numai bine [flo]

Nicole mami lui Julianid="purple">

[foto]

id="right">id="size1">id="right">

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Platoid="size1">id="purple">

Si noi incercam sa nu o lasam pe Eva (2,4 ani) la tv mai mult de 30 minute pe zi, dar de cand a venit caldura trec zile in care nici nu il aprindem, pentru ca stam cu ea pe afara. Cand a fost bolnava a trebuit sa o lasam mult mai mult la tv pentru ca plangea aproape in continu, doar desenele o mai calmau, dar dupa ce trecea boala ne intorceam la vechiul program, cu toate protestele ei. Adevarul este ca trebuie sa fi tare, sa nu cedezi, sa realizezi ca este spre binele lor. Daca ar fi dupa mine as lasa-o la desene non stop, ca sa mai respir si eu.

Gloria si Eva (22 dec. 2004)

Pasti 2006

Craciun 2006

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...