corinaw Publicat Aprilie 24, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 24, 2007 Buna! Astazi in timp ce ma plimbam afara cu baietelul meu de aproape 3 anisori, am gasit cateva buburuze/mamarute si am zis ca le aducem acasa sa le punem intr-un borcanel. Baiatul meu vroia sa duca una dintre ele si binenteles ca i-am lasat o buburuza pe mana. Buburuza a stat nemiscata la el pe mana si la un moment dat, fiu-meu imi spune ca il gadila mana, insa nu l-am luat in seama. Ei bine, cand am ajuns acasa, dupa vreo 15 minute si i-am luat buburuza de pe mana, am vazut ca de fapt buburuza l-a muscat de mana si baietelului i-a curs putin sange. L-am spalat, i-am pus niste apa oxigenata si i-am dat niste sirop de Benadryl. Habar nu aveam ca buburuzele musca... M-am uitat prin postari sa vad daca cineva a scris pe subiectul acesta, daca muscatura de buburuza e periculoasa, etc...insa nu am gasit astfel de subiecte. Daca cineva are vreun sfat, m-ar ajuta mult. Multumesc anticipat. Corina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Donia Postat Aprilie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2007 Am citit ca nu au venin, toxine si nici nu sunt purtatoare de boli, paraziti, etc. Deci n-ar trebui sa fie nici o problema. Daca stii engleza, uite un articol Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Guguluff Postat Aprilie 25, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2007 Corina, sa nu te superi ca intreb, dar sigur era sange? Eu stiu ca buburuzele, daca le strivesti putin in mana, au ca un lichid portocaliu-rosu deci poate nu era de la baietelul tau, ci de la insecta. Oricum daca nu i s-a umflat zona sau nu este calda la atingere, nu sunt probleme. Apropo, si eu vroiam sa intreb, cum ne protejam piticii de insecte? Adica ii dam cu solutii gen Off sau altceva? Zilele trecute a intrat o viespe in casa si a venit direct pe mine si apoi pe fetita, pe obraz. In casa ar trebui sa schimb plasele de la geam, dar afara ce pot sa fac? ALINA mamica fericita de ELIZA fetitza perfecta (10.04.2006) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
corinaw Postat Aprilie 25, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 25, 2007 Donia, multumesc pentru articol si raspuns. Intr-adevar nu e nici o problema. Guguluff, Alina stiu la ce te referi si nu ma supar deloc ca intrebi despre asta. Pentru ca buburuza a stat intr-un loc pe mana lui fiu-meu, cand am luat-o de pe mana, am vazut lichidul ala portocaliu-galbui de care vorbesti tu si nu m-a mirat... dar cand l-am spalat pe maini in baie, am vazut ca sangereaza si ca nu e doar lichidul respectiv. Acum e bine puiul meu, nu s-a umflat zona, doar s-a facut o cojbita rosie (de la sangerare) care acum s-a inchis si e bine. Sa stiti ca ar trebui sa se discute pe forum despre muscaturile de insecte. Eu am un baietel si chiar acum e la varsta la care e tare interesat de insecte si de tot ce misca afara :) si mie una mi-ar prinde bine sa mai aflu cateve ceva despre insecte si muscaturi. Sanatate si numai bine la toate! Corina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.