Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

promiteti sa nu mai munciti asa de mult?

Recommended Posts

• Răspunsuri 144
  • Creat
  • Ultimul răspuns

saraca!![V]

Protectia angajatului din Romania.

Si eu care ma miram ca onor compania nu mi-a recunoscut concediul cind m-am operat de urgentza- cik "nu s-a investigat corespunzator daca nu se putea aplica un tratament care sa nu necesite internare".

"Corespunzator" adica la clinica respectivei companii, pentru care erai sanatos tun inainte sa te vada cineva si care nu prescria internari nici in drum spre cimitir macar.

Uite ca se poate si mai rau....

Elise & BBLisa

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by ligia13

cand am citit titlul, credeam ca e o gluma.. in sensul de un subiect amuzant, dar ...Imi pare rau pentru ea! Pacat ca nu a vut grija de ea! Eu [cafea] si Raducu [greutati] (22.04.2005)

id="quote">id="quote">Pacat pentru ea.E bine de stiut ca toate au o limita si nu trebuie totusi sa depasim anumite limite. Trebuie pastrat un echilibru, pentru binele si sanatatea noastra.

quote:Originally posted by Elise

saraca!![V]Protectia angajatului din Romania. Si eu care ma miram ca onor compania nu mi-a recunoscut concediul cind m-am operat de urgentza- cik "nu s-a investigat corespunzator daca nu se putea aplica un tratament care sa nu necesite internare". "Corespunzator" adica la clinica respectivei companii, pentru care erai sanatos tun inainte sa te vada cineva si care nu prescria internari nici in drum spre cimitir macar. Uite ca se poate si mai rau....Elise & BBLisa

id="quote">id="quote">Asta e chiar culmea. cu alte cuvinte ai aranjat tu cu niste medici sa te bage la cutit, nu? ca sa nu mai stai atat la analize, pierdere de timp, vorba aia.Referitor la Raluca - trist, foarte trist. O sa vedem care e cauza decesului pana la urma. Dar chiar sa nu fie asta, poate fiecare ar trebui sa-si faca o analiza a consecintelor unui asemenea job. Ce merita...cat merita...banii...timpul...viata...Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red">

Buna,

Vreau sa zic ca noi (tot colectivul meu) suntem socati. Nu stiu daca a trecut o luna de cand draga de ea, Raluca, a terminat raportul de audit la noi.

Era o fata de nota 2.000. Parca o vedem si acum pe aici cum se agita pentru rahatul ala de raport. Suntem socate. Eu una plang .....nu ma pot opri.

Este intre-adevar MARE PACAT.

DUMNEZEU SA O ODIHNEASCA

Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici

Calinut

Dumnezeu s-o odihneasca! [ruga] [ruga] [ruga]

Imi pare tare rau pentru ea dar din pacate asta este sistemul.

Ca sa ajungi undeva chiar daca esti foarte bun trebuie sa tragi si mai tare,pana cazi.Eeeee abia atunci esti bagat in seama,doar ca pentru unii este insa prea tarziu din pacate.[bang][bang]

Saracuta de ea,vroia sa ajunga cineva dar dupa mine parca prea multe sarcini erau pe umerii ei.

Seful va spune "saraca era asa un om bun....."doar ca pana sa se intample aceasta tragedie nu avea ochi sa o vada,PROBABIL,cat e de muncitoare.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574

Povestea fetitei noastre

Laura si bebe Maya

Dumnezeu sa o odihneasca!

E tare-tare trist ce s-a intamplat; e ingrozitor, de fapt!

Elise, iar povestea ta cu refuzul de a iti accepta concediul medical este incredibila....

Gabi

Please think twice before you print out this message or any other document! We are all responsible for protecting our environment! YOU can save a tree...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...