Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

cea mai murdara zona de langa Bucuresti

Recommended Posts

Dupa 1 mai organizez o actiune de ecologizare (curatam gunoaiele ramase dupa gratarele de 1 mai).

As vrea sa gasesc cea mai murdara zona de pe langa Bucuresti, cea care are cea mai mare nevoie de noi. O sa fim vreo 30 de oameni.

Ma ajutati va rog? Care este cea mai murdara, plina de gunoaie zona?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 27
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din cate stiu, din pacate, in mod "traditional", de 1 Mai si nu numai, romanii se inghesuie sa murdareasca padurea Baneasa...ar mai fi si Snagov, si in Pantelimon pe langa Lebada.

Felicitari pentru initiativa!!!!

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Eu am fost la Cernica anul trecut, fara nici o legatura cu 1 mai. Abia am putut sa ne facem putin loc printre muntii de gunoaie. DAr totusi cred ca e o problema generalizata, peste tot unde este un petec de iarba dupa ce trec convoaiele de romani, ramin munti de gunoaie.asa ca initiativa voastra e de laudat si oriunde va hotariti sa mergeti, veti fi bineveniti.

Poate e o idee sa urmariti la tv stirile din data de 1 mai si pe urma sa va hotariti.

Ar fi bine daca ati reusi sa vb si cu cei de la Rebu sa monteze mai multe cosuri de gunoi, ca noi ne-am intors cu gunoiul acasa, pt ca nu am avut unde sa il aruncam.

Succes!

Poze nunta...

http://bd.lilypie.com/ugLJp3/.png"]Intilnirea cu Vladut...

anca [gravi]+15 [baietel]

OK, deci Cernica ar fi o idee buna. Vom urmari si stirile de 1 mai, multumesc de idee.

As mai avea o nelamurire daca tot v-ati oferit sa ma ajutati. Noi o sa mergem pe 5 mai, sambata.

Cu siguranta acolo vor fi oameni care fac gratare. Credeti ca unii s-ar putea simti agresati de actiunea noastra? O sa incercam bineinteles sa nu ne intersectam cu oamenii, sa ii lasam sa isi faca picnicurile in liniste. Dar nu stiu daca ar trebui sa ma astept la reactii agresive :-)

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Eliza, felicitari...

bine ar fi sa fiti/fim mai multi pt ca la cata mizerie e in Bucuresti 30 de persoane sunt extrem de putini,insa e un inceput!!![flo]

eu cred ca oamenii normali nu sa vor supara,eventual cei care se simt cu musca pe caciula [biz]...

ar fi bine sa aveti si niste pliante si eventual sa le zambiti si sa-i indemnati sa adune ceea ce ramane dupa ei....

eu nu stiu,nu inteleg cum pot supravieti in mizeria asta,cum de nu se ia gunoiul ala dupa ei cand vad ceea ce vad....si pleaca si lasa alti muncti de gunoaie peste muntii initiali[bang]

am observat ca lumea arunca unde deja exista gunai...majoritatea,ca e suficient sa inceapa unul si se declanseaza avalansea....

deci,ar trebui ca in zonele astea sa fie si pungi pt gunoaie(lasam la o parte pe cei care si cu pungi si cosuri arunca tot pe langa [bang])...

in fine ...multe ar fi de spus....

Tot ce se intampla,se intampla intotdeauna cu un motiv!

*GRUPUL FETELOR FANTASTICE*[grup] [i][flo] [floare3]

---------------------------------------------------

Vio,mamica de viitor "avionar" [avion]

Eliza, imi scot palaria cu respect, in fata initiativei voastre (absolut minunata!)si nu cred ca iti poti da seama cit regret ca nu ma pot alatura voua!

Nu locuiesc in Bucuresti, nu cunosc zonele deci nu am cum sa raspund intrebarii din mesajul tau. In schimb indraznesc sa iti sugerez sa incerci (daca e posibil) sa dai o amploare (si) mai mare acestei actiuni, facind posibila participarea voluntara si a altor persoane, chiar de aici, de pe DC. Repet, e o sugestie si mi-e jena ca eu nu pot participa dar iata ca-mi dau parerea (fac propuneri).

Sper din suflet, sa apara din ce in ce mai multe initiative de acest fel, in mai multe zone ale tarii.

Multumesc, Eliza.

Qi

Felicitari pentru initiativa. Insa daca tot treceti pe acolo, as sugera sa plantati si niste pancarte cu pastrati curatenia, strageti-va resturile , as ain mod direct. Mi s epare o mare nesimtire sa mergi la picnic si sa lasi gunoaie in urma ta sa le stragna altii. Eu si prietenii nostri nu lasam nici macar o coaja de mar. Mi s epare o crima sa las locul murdar, si e mare pacat ca nu toti gandesc la fel.

Insist pentru atentionarea nesimtitilor ( sa puneti niste pancarde) !!!

Sa il ajutam pe Alexandru

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...