Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

baietel sau fetita

Recommended Posts

Salutare.

Am o fetita de 5 ani si imi doresc un al doilea copil. Nu vreau sa fiu inteleasa gresit, imi doresc in primul rand un copil sanatos, dar daca s-ar putea sa fie baietel ar fi si mai bine.Stiti ceva teste,calcule etc ce m-ar putea ajuta?in acest sens.Va multumesc

"Daruieste dragoste si vei fi binecuvantat cu dragoste"

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 42
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Uite incearca linkul ASTA... Nu stiu cit e de valabil, dar macar e fun...

Gabriela si Stefan David (8 Iulie 2004)

Poze nou-noutze cu Stefanutz

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

John D. Rockefeller, Jr.id="size1">id="Book Antiqua">id="red">

mda, simpatic site-ul...

ca sa te incurajez [:D] iti marturisesc ca eu l-am testat, si mi-a spus ca primul baiat trebuia sa fie baiat, iar al doilea... FATA! [alcool]

acum ma gandesc ca poate si dr meu s-a bazat tot pe site-ul asta cand mi-a spus la 3 ecografii ca bb2 va fi fetitza, de avea si cerceii si rochitza de botez de la "Z" - singura problema a parut la nastere, cand Raluca mea avea... putzulica! [^]

succes la BB2, si o sa vezi ca indiferent daca iese asa cum iti doresti tu sau nu, pana la urma nu are nici un fel de importantza...

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre, bucurandu-va de minunea Invierii Domnului nostru Isus Hristos!

Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si multe realizari! id="red">

Aid="red">Nid="green">Aid="orange">Mid="blue">Aid="purple">Rid="green">IAid="red">id="Stencil">, mama soldatzeilor de plumb

[hagi]Bogdan - 04.07.2000 si [bonjovi]Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai [;)] )

DRAGOSTEA NU INSEAMNA DOI OAMENI CARE SE PRIVESC UNUL PE ALTUL, CI DOI OAMENI CARE PRIVESC IN ACEEASI DIRECTIE ! id="teal">id="size1">Antoine de Saint-Exupery id="teal">

hermelinaid="red">, ca sa ai baiat, trebuie sa "prestezi" in ziua/zilele cand ovulatia e la maxim, mai exact in ziua a 14-a, eventual de mai multe ori! Eu asa am obtinut primul baiat.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si [gravi] 34s cu baby-boy2

[:-)))][:-)))] stati asa ca am mai gasit unul: AICI...

Si mie imi da ca Stefan al meu trebuia sa fie fata...dar scrie ca aceste calcule au cam 65% acuratete...asa ca ei sunt acoperiti...[:-)))]

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding

Nu stiu daca e adevarat, dar eu am citit un articol mai demult in care se explica cum ca ar exista o legatura intre ph-ul din vagin si sexul copilului. Repet, s-ar putea sa spun mari tampenii, nu am cunostinte medicale...In fine, ideea era ca daca ph-ul e mai mare, spermatozoizii cu XX, care sunt mai lenti, au mai putine sanse sa ajunga sa fecundeze ovulul, decat cei cu XY, care sunt mai rapizi! Eu imi doream mult de tot baietel si am inceput sa mananc spicy, pentru ca asa scria acolo ca se modifica ph-ul. Ideea e ca m-am obisnuit sa mananc piperat si foarte condimentat, iar acum a devenit un mod de viata...si...am baiatul mult visat! Succese!

Claudia,soacra frumoasei Oti

Povestea nasterii

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=38156

Deci mai vrei opinii?

Mai cerceteaza aici sau aici sau [url"=http://www.childbirth.org/articles/boyorgirl.html"]aici[/url]...

Oricum, mult succes si un bb sanatos!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...