Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

mincare organica/bio

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Bine ai venit pe forumul desprecopii! [flo]

Noi am folosit Hipp si stiu numai lucruri bune despre aceasta firma.

La ce anume te referi mai exact prin "a hrani copilul sanatos"?

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

daca ai parinti sau rude la tara ai multe sanse,bineinteles daca le explice ca este mai bine sa cultive fara sa foloseasca ingrasaminte chimice ci doar organice,sa creasca orataniile fara concentrate ,ci doar cu alimente furajere care la rindul lor nu au fost stropte cu pesticide ,insecticide etc

este f bine sa poti dar este cam greu de gasit ,astazi cind totul este atit de sintetic si de comercial. daca atunci cind zici sanatos te referi la alimentele bio

bafta

monica mamica de print

eu zic ca merita efortul. nu stiu cum e in romania, dar asa cum zicea principe

daca ai pe cineva la tara, ai gasit solutia, si in plus o sa fie si foarte proaspete,ceea ce nu e de negijat .eu cumpar bio pentru cel mic dar

din pacate de cele mai multe ori legumele nu sunt ata de proaspete

precum as vrea.

"il est plus facile de dissocier un atome, que de se débarrasser d'un préjugé"

eu am o problema cu faptul ca atat de multe alimente pentru copii contin zahar adaugat, amidon si alte chestii... de exemplu caut biscuiti pentru bebelusi si variantele pe care le-am gasit - rostart si nestle - contin zahar din belsug. mai sint si cerealele, care in loc sa apara cite una, ca sa poti identifica posibilele alergii, apar cite 3, 5 sau 5 [exceptie orezul de la nestle, dar cu orezul apar alte probleme...]... ziceti si voi ce variante ati ales sau haideti sa ne plingem la unison, poate apare ceva nou!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...