moniboni Publicat Aprilie 27, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 27, 2007 din prima am zis ca are fata de intelectual... si voila: http://www.evz.ro/article.php?artid=302379 pupiuall mamica de rockerash Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miki68 Postat Aprilie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2007 Ce folos ca are doar figura de intelectual. Nu si maniere. Imi displace Gusa, dar nu as sari cu pumnii pe el. Se zice ca atunci cand nu gasesti argumente (din lipsa de vocabular, inteligenta etc.), intervine legea pumnului. cristina d. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moniboni Postat Aprilie 27, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2007 Miki, in mod normal as fi de acord cu tine. Dar... In primul rand Gusa nu avea ce sa caute acolo! Clar! Cat de idiot tre sa fii sa te gandesti ca poti castiga cateva voturi printre niste oameni care-l sustin pe Base!?!!??! Si doi la mana nici macar nu a sarit cu pumnii. L-a "mangaiat" putin pe cap!! Oricum, la cat de suparati erau cei stransi in Piata, eu zic ca a scapat ieftin jumatatea cheala din PIN. mamica de rockerash Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniella4 Postat Aprilie 27, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 27, 2007 quote:Originally posted by moniboni Cat de idiot tre sa fii sa te gandesti ca poti castiga cateva voturi printre niste oameni care-l sustin pe Base!?!!??! id="quote">id="quote"> foarte idiot! Daniella id="teal"> si [copil] Alexisid="red"> 18 nov 2004 "Da-mi Doamne puterea sa schimb ceea ce poate fi schimbat, taria sa accept ceea ce nu poate fi schimbat si intelepciunea sa fac diferenta"id="size1"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
copilutzu Postat Aprilie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2007 Mi-e milutza despre "nenea Gusa" ,dar nu i-a stricat neshte pumnii in ceafa aia de porcushor ...hi ,hi, hi... Si....mi-e milutza si de "nenea minerul" ...dar nu s-a putut abtine omu' DOM'LE!!! Sunt rautaciuoasa ,..dar.. m-a distrat MAXIM faza!! [:-)))] PERLUTZA id="red"> sufletzelul meu!id="orange"> id="right"> V A id="red"> copilutz'id="Comic Sans MS">id="green">->id="red"> Mama diminutivelorid="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rufus Postat Aprilie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2007 quote:Originally posted by moniboni In primul rand Gusa nu avea ce sa caute acolo! Clar! Cat de idiot tre sa fii sa te gandesti ca poti castiga cateva voturi printre niste oameni care-l sustin pe Base!?!!??! id="quote">id="quote"> S-a dus intentionat. Nu e idiot, e diversionist. Ba nu, e si idiot... poze multe cu noi[foto]Ana a implinit un an[foto] 2006[foto]2007[foto] "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Administrators desprecopii Postat Aprilie 29, 2007 Administrators Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2007 mare diversionist acest gusa. ce cauta in politica de altfel? oare asa destept cum se da el - stie ca nici macar 0,02 % din alegatori nu il iau in serios? mai bine s-ar face pictor sau controlor de bilete la CFR. Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> special:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alina Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 quote:Originally posted by desprecopiimare diversionist acest gusa. ce cauta in politica de altfel? oare asa destept cum se da el - stie ca nici macar 0,02 % din alegatori nu il iau in serios? mai bine s-ar face pictor sau controlor de bilete la CFR.Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1">special:id="red">www.supereva.roid="quote">id="quote">Oh,da,ce dreptate ai!Nici eu nu-l vad pe Gusa decit pictor de gari de metrou .Alina Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.