Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Ceai antiadipos

Recommended Posts

• Răspunsuri 17
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am baut cred ca vreo 3 ani zilnic, iar de cand sunt insarcinata am renuntat la el si credeti-ma ca nu am intampinat nici o problema.

Ma refer la ceaiul antiadipos, cel in cutie verde, cumparat din farmacie.

Nana, [gravi] 19+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[baietel] Razvan Andrei

In asteptarea lui [copil]

Nunta noastra de vis!id="blue">

Las Vegas

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by Theiuta

Nana, pe parcursul celor 3 ani, pe tine ceaiul antiadipos te-a tinut la o greutate optima sau te-a ajutat si sa dai jos?Ce cantitate ai baut zilnic?Theiuta[pup]poze cu Nicolasid="blue">[pup]

id="quote">id="quote">Am slabit in prima faza cam vreo 5kg dupa care doar m-am mentinut, in sensul ca mancam orice si nu se mai punea nimic.De baut, beam doar o cana seara inainte de culcare.
Nana, [gravi] 19+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[baietel] Razvan AndreiIn asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue">Las VegasDaca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

quote:Originally posted by roxica

eu cit timp am baut am slabit dar dupa ce am renuntat la el m-am ingrasta foarte tare..nu stiu daca are vreo legatura

id="quote">id="quote">Eu sunt convinsa ca nu are nici o legatura, mai ales ca e naturist.Cel putin la mine chiar n-a avut. Poate ca depinde si de organism.
Nana, [gravi] 19+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[baietel] Razvan AndreiIn asteptarea lui [copil] Nunta noastra de vis!id="blue">Las VegasDaca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Nana, te referi la ceailul verde care are si cutia verde?Ai tinut si regim in timpul asta?Am mai auzit ca ajuta si la slabit.Am inceput si eu de ieri, dar nu am baut seara ci dimineata.Am sa beau seara inainte de culcare[biz]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...