Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

protectie la soare!

Recommended Posts

Buna,

Am si eu o intrebare pentru mamicile cu copii blonzi si nu numai: Cu ce-i protajati de soare? Ma refer la piele. Ariana are 1 an si 6 luni, e blonda-alba[:D]. Ma gandeam ca vine vremea manecii scurte, rochitelor, etc. si habar nu am cu ce sa o dau. Am intrebat prin farmacii, dar inca nu primisera nimic pentru copii, iar ce aveau m-au speriat preturile. Pe fata o dau de cand am nascut-o cu crema speciala de bb, am citit ca are si protectie la UV, dar pe restul corpului cu ce sa o dau?

I-am luat pentru orice eventualitate de la GEROVITAL, un fel de spuma cu FP 25. E ok?

Mersi anticipat,

mary si gogoasa mica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu caut zilele astea si nu gasesc, o crema cu factor de protectie total...dintr-un alt motiv... Mara e negricioasa rau...si daca se mai si bronzeaza...[bang]

Si asa, ma intreaba lumea in parc daca sunt frati (Matei e alb, ea creola) [bang] Sau asta vara la mare...ma intrebau: "De cand e doamna, la mare, de s-a bronzat asa?!" Si eu nu puteam sa mint si raspundeam:"De ieri" [:I]

Claudiaid="size2">, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Salutare!

Fetita mea are tenul alb si pe deasupra si o forma usoara de dermatita atopica. dermatologul care ne-a tratat ne-a recomandat sa ii dam cu un Lapta de protectie solara 25B/25A de la Ivatherm care are dubla protectie(anti UVA si anti UVB). Eu sunt foarte multumita de produsele de la aceasta firma (am folosit cu suscces Crema pt ten gras cu tendinta acneica). Mi-a mai recomandat sa nu las copilul in soare puternic.

Numai bine.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...