stelutica Publicat Aprilie 28, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 28, 2007 Sunt indragostita... si disperata... Problema noastra, sau mai bine zis a mea e una de conunicare... pot sa fac glume, sa bat apropouri, sa rad cu lacrimi dar de cele mai multe ori "stau muta" fara sa fiu in stare sa deschid un argument cate o jumatate de ora... timp in care ma stresez la gandul ca pentru el asta este deja o problema. Eu sunt peste... interiorizata... nu tip nici in cazuri disperate (imi amintesc un acident de masina)... e "gandesc" mereu ceea ce spun... Am nevoie de sfaturi... cum sa depasesc aceasta situazie? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dearChris Postat Aprilie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2007 Pai daca nu esti inchisa doar cand esti cu el, ci tot timpul, pt ca asa esti tu, o sa vada si o sa inteleaga si el asta pe masura ce va cunoasteti. daca nu poti, nu poti. si explica-i si tu ca nu esti obisnuita sa'ti vorbeasca gura fara tine, si sa nu se mai opreasca dar asta o sa treaca, trebuie sa treaca! pt ca oamenii care tin la tine au nevoie sa stie cum gandesti, ce e in sufletul tau. si eu stau muta cand sunt cu alti oameni, si asa eram cu al meu la inceput. dar mi-am dat drumu la gura. si acuma am dat in cealalta extrema- mi-e frica uneori sa nu;l plictisesc si dragul de el normal ca nu-mi zice cand vorbesc nimicuri.. in primul rand spune-i si arata-i si fa-l sa inteleaga ca sentimentele tale sunt reale. si ca atunci cand ii spui ceea ce simti,ii spui adevarul si nicidecum niste chestii pompoase, pe care le gandesti indelung,atunci cand nu vorbesti o sa te deschizi tu pe parcurs. caci,doamne, esti femeie! faza cu accidentul... parca ma vad pe mine. nici eu nu as striga dupa ajutor.. ci as tacea si as indura - - - - - - - [^] vau dagoste Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danelutza Postat Aprilie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2007 Auguri ! [il] Si el ce face jumate de ora cit tu nu zici nimic ? Si eu eram la fel ca tine, iar acum vorbesc doar eu si el tace Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!id="red">[flo]id="right"> Daniela si micuta Isabella id="size1">id="red">id="Georgia">id="orange">id="right">Nasterea printesei noastreid="Comic Sans MS">id="green">id="size1">, poze in casuta galbena de sus id="red">id="Lucida Console">, filmuletzeid="Georgia">id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.