Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

cu ce sa spal cada?

Recommended Posts

Buna fetelor

De cateva luni de cand fetita mea face baie in cada, eu o spal, ca sa si o dezinfectez cu CIF, dar de cateva saptamani pielea fetitei mele e tare aspra, am tot dat-o cu crema de galbenele, dar imi este frica sa nu-i creez o dependenta de crema si observ ca oricat as limpezi cada de bine, parca tot mai ramane CIF si ma gandesc ca din cauza aceasta sa fie problema cu pielea. E ffffoarte uscata! Voi cu ce spalati si dezinfectati cada copiiilor vostri?

Sanatate la toti copiii pamantului

Iulia

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

nu stiu daca cif-ul e de vina pentru pielea uscata dar daca zici ca nu se clateste bine cu siguranta nu e prea sanatos pentru copilas.nu cred ca trebuie "dezinfectata" cada la fiecare baie.eu curat cada dupa fiecare intrebuintare cu un buretel si folosesc cif sau alte produse doar cind fac "curatenie mare"[:D]

edit: nu prea stiu de crema cu galbenele dar in general emolientele pentru piele sunt recomandate si la bebelusi si nu dau dependenta

Eu spal cada cu detergent dupa fiecare intrebuintare, si o data pe saptamana cu domestos, dupa care clatit bine si............ la final cu otetid="red">, e foarte bun, albeste si bineinteles din nou clatit cu apa din abundenta. Incercati, cele care aveti cada din aia veche, nu stiu daca la astea din fibra sau din mai stiu eu ce, otetul este bun.

Arta este lunga, viata este scurta

Catalina - Mamica de printesa

poze mai vechi si mai noi

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...