Mi-Ka Publicat Aprilie 29, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 29, 2007 [help] fetelor si rog moderatorii sa nu mute subiectul! Tocmai mi-am dat seama ca fetitei mele de 7 luni si jumatate i s-a facut un vaccin de antipoliomielitic in plus, astfel: - la 2 luni: antihepatita si antipoliomielitic -la 4 luni: pentaximul - la 6 luni: pentaximul si antihepatic - la 7 luni: pentaximul. Mentionez ca fetita mea s-a nascut prematur, la 7 luni si jumatate si din acest motiv pediatra a hotarat decalarea vaccinurilor, dar pana la aceasta varsta trebuia sa aiba 3 vaccinuri antipolio, iar ea i-a facut 4, unul separat la 2 luni si inca 3 cuprinse in pentaxim. Care pot fi consecintele acestui fapt? Poate sa se intample ceva rau daca are un vaccin antipolio in plus? Va rog sa imi raspundeti ca sunt disperata [flo] ___________________ Printesa noastra,Alexia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Aprilie 29, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 29, 2007 Noi am facut de la inceput vaccinurile cumparate(infanrix) iar dupa cele de la un anisor o sa facem si antipolio picaturile de la stat. Deci: o vaccinare antipolio in plus pana la ac. varsta. Explicatiile pediatrei si med. de fam.(sunt pers. diferite): ca este necesara si o imunizare orala antipolio. La voi este la fel: vad ca ati luat la 2 luni picaturile iar apoi ati urmat varianta cumparata. Eu spun sa te linistesti. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Asa stiam si eu, ca este bine sa aiba o imunizare antipolio orala...in afara de cele din vaccin. Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red"> poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007 povestea nasterii Mirunei filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Monica-Elena Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Luminati-ma si pe mine. Noi daca am facut de la nastere gama infanrix pana acum la 1 an si 10 luni mai trebuia sa facem si varianta orala la antipolio????? Noua nu ne-a zis dr de asa ceva si eu nu am stiut sa intreb. De ce se mai face si varianta orala vaccinul nu este suficient? Monica mamica unui globulet de aur - Mihnea-Gabriel Esentele tari se tin in sticlute mici. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darria Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Monica: nu stiu ce sa-ti spun. Unii medici sustin ca este nevoie si de o imunizare orala iar altii spun ca ar fi suficient cea injectabila. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi-Ka Postat Aprilie 30, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Multumesc fetelor de raspunsuri, dar zau ca nu stiu ce sa mai cred...eu inca tot nu-s linistita 100% . Am vorbit si cu pediatra -cea care i-a facut vaccinurile- si a zis ca nu e nici o problema, dar eu pe ea nu o cred, am vorbit si cu neuroloaga care a facut ochii mari cat cepele cand a auzit, am vorbit si cu un doctor neonatolog care a zis ca daca nu au aparut varsaturi sau stari generale proaste atunci acum totul e ok...asa ca nu imi ramane decat sa sper ca nu se va intampla nimic rau. [flo][flo][flo] ___________________ Printesa noastra,Alexia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Mi-ka eu zic ca nu are ce sa-i strice, atat timp cat sunt repsectate cele 30 zile de la vaccinare in care sa nu-i faci analize, sau alte intepaturi..in rest..imunizarea pe cale orala a e sfanta din punctul meu de vedere Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red"> poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007 povestea nasterii Mirunei filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi-Ka Postat Aprilie 30, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 madau,id="red"> deci nu am voie sa-i fac analize? Asta nu am stiut, bine ca mi-ai zis pentru ca, chiar vroiam sa-i fac la sange niste analize sa vad cum sta cu calciul, fierul... [flo][flo][flo] ___________________ Printesa noastra,Alexia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madau Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Nuuuu..dupa polio nu e voia sa o intepi timp de 30 zile, nici interventii chirurgicale, nimic...mie mi-a atras atentia si pediatra de fiecare data sa am mare grija, m-a si intrebat dr unde am fost sa-i fac gauri in urechiuse daca au trecut mai mult de 30 zile de la AP, ca altfel nu-i face[xx(] Madau siid="Comic Sans MS">id="black"> [copil]Alexia Miruna (15 dec 2005)id="Comic Sans MS">id="red"> poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007 povestea nasterii Mirunei filmulet aniversar filmuletze poznase 1 si 2id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mi-Ka Postat Mai 1, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 madau, id="red">multumesc inca o data mult de tot [flo][flo][flo] ___________________ Printesa noastra,Alexia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.