motanik Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Mirela [flo2] (nu avem emoticon cu liliac...) O primavara frumoasa tuturor! -------------------- Andra Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
CamiM Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Multumesc mult pentru pozele cu liliac, e una din florile mele preferate!! Mereu imi voi aminti ca atunci cand s-a nascut fetita mea inflorisera liliacul si bujorii!![flo][flo][flo] Cami & [comoara] Sofia id="teal">id="size2"> poze Sofiaid="teal"> filme Sofiaid="teal"> clip cirese 8 Martie id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
nikomiko Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Aici aproape trece liliacul. In fiecare primavara e o splendoare sa stai pe o banca la Hofburg. - - - - - - my work my travel photo blog Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
luizza Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 Cat de frumos fetelor....... Si da ,si mie liliacul imi aduce aminte de copilarie....dar nu am mai vazut liliac de vreo 3 ani de cand sunt plecata din tara[V]cred ca daca acum cineva mi-ar putea darui un buchet de liliac as fii printre cele mai fericite persoane......... Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tinatache Postat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 mirela, cum ai plantat liliac? la mine miroase toata zona, cred ca nu este casa fara liliac, in afar de a mea:) Pot sa pun direct sau tb neapara sa cumpar rasad de la sera? Am in fata casei din stanga liliac alb si violet, o nebunie!! Cristina ----------------------------------------------- http://www.sos-satelecopiilor.ro/id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
doinabita Postat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 Noi am plantat liliac in curte anul trecut.Este inca mic...dar iau cate un buchet de la vecinii mei .Imi place foarte mult!Are o mireasma deosebita!Cand eram copil mergeam la furat de liliac, acum e rusinica...mai bine cer ! Redati-mi viata!id="red">id="size4"> Putin cu putin se aduna marea...id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Administrators desprecopii Postat Mai 1, 2007 Autor Administrators Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 tinatache - am cumparat liliac de la sera - un pomisor de 1,50 metri. succes, Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.id="Arial">id="size1"> special:id="red">www.supereva.ro Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
tinatache Postat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 quote:Originally posted by desprecopiitinatache - am cumparat liliac de la sera - un pomisor de 1,50 metri.succes,id="quote">id="quote">thx![flo]Cristina-----------------------------------------------http://www.sos-satelecopiilor.ro/id="size1">id="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Yasmine Postat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 Am liliac in curte in fata geamului de la bucatarie, deci il vad zilnic, dar inca nu am taiat din el sa pun in vaza, miroase superb. Asta din fata e mov, si anul trecut am plantat unul alb, dar care inca nu are flori.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple"> >>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Otilia Postat Mai 2, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 2, 2007 Si mie mi-a inflorit liliacul pe care l-am plantat in urma cu 3 ani, l-am cumparat cind era mititel (vreo 75cm) Mai am o floare de liliac alb, pe asta am taiat-o ca depasea de la un vecin intr-un colt de gradina. Si au mai inflorit si macii! [il] Ia uitati unul proaspat de azi de dimineata, de abia se trezeste la viata... Adélie la p'tite souris Bijoux passion [hippi] Floricici din gradina mea [flo2] id="Trebuchet MS">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri Mai multe opțiuni de partajare.
Recommended Posts
Archived
Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.