Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

A inflorit iar liliacul ...

Recommended Posts

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Cat de frumos fetelor.......

Si da ,si mie liliacul imi aduce aminte de copilarie....dar nu am mai vazut liliac de vreo 3 ani de cand sunt plecata din tara[V]cred ca daca acum cineva mi-ar putea darui un buchet de liliac as fii printre cele mai fericite persoane.........

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga

Distribuie pe alte site-uri

mirela, cum ai plantat liliac? la mine miroase toata zona, cred ca nu este casa fara liliac, in afar de a mea:) Pot sa pun direct sau tb neapara sa cumpar rasad de la sera? Am in fata casei din stanga liliac alb si violet, o nebunie!!

Cristina

-----------------------------------------------

http://www.sos-satelecopiilor.ro/id="size1">id="red">

Am liliac in curte in fata geamului de la bucatarie, deci il vad zilnic, dar inca nu am taiat din el sa pun in vaza, miroase superb. Asta din fata e mov, si anul trecut am plantat unul alb, dar care inca nu are flori.id="Comic Sans MS">id="size2">id="purple">

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin

Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena http://www.rhp.ro/Andreasn/

Si mie mi-a inflorit liliacul pe care l-am plantat in urma cu 3 ani, l-am cumparat cind era mititel (vreo 75cm)

Mai am o floare de liliac alb, pe asta am taiat-o ca depasea de la un vecin intr-un colt de gradina.

Si au mai inflorit si macii! [il] Ia uitati unul proaspat de azi de dimineata, de abia se trezeste la viata...

[pup]

Adélie la p'tite souris [pis]

Bijoux passion [hippi]

Floricici din gradina mea [flo2]

id="Trebuchet MS">id="purple">

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...