Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

A inflorit iar liliacul ...

Recommended Posts

Si eu caut mereu in floarea de liliac...acel liliac cu 3 sa 5 petale...sa-mi caut norocul...cum spunea bunica.

Acum am la poarta casei un liliac inflorit...este superb...copii sunt incantati de mirosul florilor de liliac...[grup]

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina [zana] cu Teo (7.06.2006)[copil] ,Diana (30.05.2003) [huta]si Andrei (10.04.2001)

[grup]Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.

Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 25
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Ah, liliacul, una din florile mele preferate !

La noi abia i-au mijit bobocii. Mai trebuie sa treaca...cateva saptamani sa infloreasca. Si atunci, pe-nserat, sotul imi va aduce o crenguta de liliac. [:D]

Multumesc pentru poze, fetelor ! [asia] [pup] id="navy">id="Comic Sans MS">

Nina, mami deid="blue"> [zana] Nina-Cristinaid="red"> (10.01.2002)

Diabet zaharat la copiiid="blue">, Copii din 2002, Copii capricornid="blue">

Scorpiutzeid="blue">
id="right">id="Times New Roman">id="size2">

[biz]id="green">id="Andale Mono">In general, plantele care infloresc primavara sunt deosebite si transmit o stare pe masura. Ti se par speciale, tocmai pentru ca zambesc din gradinute imediat ce primavara isi intra in drepturi.[cri]Primavara e un anotimp plin de candoare!

Aici c-am de multisor.Am unul in gradina batut care din mov s-a transformat in alb...pana acum n-am sesizat.De cand am curte mare nu-mi mai plac florile in glastra...parca daca santrupte nu mai au nici un farmec.

Ali

quote:Originally posted by Roxali

Aici c-am de multisor.Am unul in gradina batut care din mov s-a transformat in alb...pana acum n-am sesizat.De cand am curte mare nu-mi mai plac florile in glastra...parca daca santrupte nu mai au nici un farmec.Ali

id="quote">id="quote">Eu am unul alb si sper sa nu se transforme in mov [:D]Albul e culoarea mea preferata,nu stiam ca liliacul isi schimba culoarea ?Adeseori vad saraci care sunt bogati si bogati care-s saraci, barbati care sunt femei si femei care sunt barbati, întelepti nebuni si oameni fara de carte întelepti.id="green">id="size2">id="Book Antiqua">Sfântul Ioan Gura de Aur

Archived

Acest subiect este acum arhivat și este închis pentru răspunsuri ulterioare.

• Adaugă...