andadiana Publicat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Publicat Aprilie 30, 2007 sunt in 6 saptamani si sunt extrem de fericita![gravi] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxxy80 Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 FELICITARI, MAMICO!!!! Sa ai un bebelin sanatos, voi sa fiti sanatosi si sa te bucuri de sarcina. Sa ai o sarcina super usoara! Imi dau seama ce bucuroasa esti. Eu sunt in 7 saptamani si am aflat ca sunt insarcinata cand eram in 3 saptamani. Este un sentiment minunat. Te asteptam la mamici de noiembrie-decembrie. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oaspete bb_yasmi Postat Aprilie 30, 2007 Raport Distribuie Postat Aprilie 30, 2007 FELICITARI!!! te asteptam la mamici de noiembrie decembrie! SARCINA USOARA!! Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono"> [gravi] 13+ mami de baietzelid="green"> sau fetitzaid="red">??? creste bebe... poza eco bb Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.