Danutz@ Publicat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2007 Vreau sa-i cumpar baietelului meu de 11 luni jumatate un carucior sport mai usor si nu foarte scump. Am vazut ca majoritatea modelelor sunt fara bara de protecte si as vrea sa stiu daca este bine sau nu. Acum am 2 carucioare (unul de iarna mai mare si unul de vara care a ramas mic) si ambele au bara de protectie si nu stiu cum ar fi fara ea, de aceea vreau sa stiu de la cele care aveti aceste modele de carucior, cum e pt bebei daca nu e bara aceea. Oscilez intre caruciorul tip umbrela de la Primii Pasi , cel de la Baby Bare si cel de la CAM. Ultimele doua sunt fara bara. Voi ce parere aveti? Ce model imi recomandati? Multumesc Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 1, 2007 O sa copiez intrebarea ta la topicul dedicat carucioarelor. Si, in viitor, va rog sa consultati subiectul INDEX SUBIECTE ininte de a deschide un nou topic. Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.