Angelinne Publicat Mai 1, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 1, 2007 Ce stiti despre ei? Cum ai acceptati si cum va simtiti? Eu am incercat sa iau diferte tipuri de AC dar de la toate imi era greata si rau si mi-au fost indicati acesti plasturi. Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anto Postat Mai 6, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2007 Eu am vrut sa folosesc ,am reusit doar 4 zile sa-l tin pt.ca nu puteam dormi.3 nopti nu am inchis un ochi ,dupa ce l-am luat nu am mai aut probleme cu somnu .Am intrebat dr dar a zis ca nu se poate sa fie de la plasture ,alte reactii adverse nu am avut adica nu mi-a fost grata deloc ,poate putin in prima zi.Acum iau Yasminelle care au concentratie mica de hormoni si ma simt f bine ,nu mi-e rau deloc de la ele . http://good-times.webshots.com/album/558730557ZKUnwM Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Postat Mai 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 6, 2007 Este si yasmin si yasminelle? Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fabya Postat Mai 6, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2007 yasmin stiu si eu ca sunt bune ,eu am folosit acum 4 ani jumate ani si stiu de la doctora mea cind mi-lea recomndata ca nu te ingrasa si te mentii eventual dai jos citeva kg cind incepi sa le iei in primile luni. Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute Fabya id="limegreen"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
an-k Postat Mai 6, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 6, 2007 eu am folosit plasturii evra, am fost foarte multumita, n-am avut nici un fel de problema, atat ca obisnuiesc sa merg la bazin si se cam dezlipeau. La dus in schimb rezista foarte bine. Aaa -o mica reactie, locul undea stat plasturele o saptamana o zi doua e cam dureros daca il apesi. Oricum trebuie sa ai mereu grija sa il schimbi in aceeasi zi din saptamana si sa nu il folosesti niciodata 2 saptamani la rand pe aceeasi jumatate a corpului (alternezi stanga -dreapta). Cornelia Laura -An-k -Anky -Dorotyid="brown"> anca si micutza Bianca(14/03/2005) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Angelinne Postat Mai 23, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 23, 2007 Eu nu gasesc nicaieri plasturii astia... Angelinne [foto] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catrinik Postat Mai 25, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 25, 2007 Ce fel de plasturi sint astia? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lulu_boches Postat Mai 26, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 26, 2007 M-ati facut curioasa, asa ca am dat o cautare pe google, sa citesc si eu ce si cum cu plasturii Evra.Se pare ca parerile sunt impartite.Voi ce parere aveti? Bucuria vine din lucruri marunte... Liana&Luana(17.09.02) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.