Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Plasturii EVRA!!!

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am vrut sa folosesc ,am reusit doar 4 zile sa-l tin pt.ca nu puteam dormi.3 nopti nu am inchis un ochi ,dupa ce l-am luat nu am mai aut probleme cu somnu .Am intrebat dr dar a zis ca nu se poate sa fie de la plasture ,alte reactii adverse nu am avut adica nu mi-a fost grata deloc ,poate putin in prima zi.Acum iau Yasminelle care au concentratie mica de hormoni si ma simt f bine ,nu mi-e rau deloc de la ele .

http://good-times.webshots.com/album/558730557ZKUnwM

Distribuie pe alte site-uri

yasmin stiu si eu ca sunt bune ,eu am folosit acum 4 ani jumate ani si stiu de la doctora mea cind mi-lea recomndata ca nu te ingrasa si te mentii eventual dai jos citeva kg cind incepi sa le iei in primile luni.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute

Fabya

id="limegreen">

eu am folosit plasturii evra, am fost foarte multumita, n-am avut nici un fel de problema, atat ca obisnuiesc sa merg la bazin si se cam dezlipeau. La dus in schimb rezista foarte bine. Aaa -o mica reactie, locul undea stat plasturele o saptamana o zi doua e cam dureros daca il apesi. Oricum trebuie sa ai mereu grija sa il schimbi in aceeasi zi din saptamana si sa nu il folosesti niciodata 2 saptamani la rand pe aceeasi jumatate a corpului (alternezi stanga -dreapta).

[majoreta]Cornelia Laura -An-k -Anky -Dorotyid="brown">[majoreta]

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

• 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...