Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

• Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Patesti la ananas din conserva sau la cel natural? Daca e la cel din conserva inseamna ca e de la conservanti. Eu faceam afte de la produsele din conserve la cutie metalica, nu la cele din borcan. Oricum e bine sa iti faci un test de sensibilitate.

[gravi] [zz]

Distribuie pe alte site-uri

Du-te la alergologie, fie la Malaxa, fie la Colentina, fie la Longin-Popescu, sa iti faci teste de sensibilitate sa fii sigura daca e o problema. Ai mai patit si inainte sau doar de la o perioada incoace? O sa te intrebe.

[gravi] [zz]

Patesti asa pentru ca ananasul are continut ridicat de acid (concentrat in "ochisorii" aceea de pe coaja). Solutia e ca dupa ce il cureti sa treci miezul sub un jet de apa. Iti spun cu siguranta ca nu i se schimba gustul cu nimic si limba n-o sa te mai usture asa de mult.

Daniela

Iubirea mea - LARA - 7 aprilie 2004id="blue">id="size2">

Si pe mine ma pisca limba de la ananas proaspat. Si de la kiwi, dar doar daca mananc mai mult (adica de la 2 kiwi in sus si de la cam 3-4 felii de ananas). Nu mi-am facut niciodata probleme din cauza asta.id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...