clau_tns Publicat Mai 2, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 2, 2007 id="blue">id="size2">id="Times New Roman">[amoras] Sunt Claudia din Breaza, Prahova si de-abia acum m-am logat la acest forum. Sufletul meu este acum baietelul nostru de un an si 11 luni, care este foarte foarte activ. Prima rugaminte pe care o am la utilizatorii acestui forum, persoane cu experienta, sa ma invete cum sa dezvat copilul de alaptatul la san. Trebuie sa fac acest lucru urgent, deoarece David-Ionut va implini curand 2 anisori si va trebui sa merg la serviciu. Am incercat in fel si chip dar fara reusita. Mai rau este faptul ca nu bea lapte de nici un fel, nicicum. Faptul ca inca mai suge la san, il face dependent de mine si-mi va fi destul de greu sa-l pot lasa in grija altcuiva. De aceea, va rog ajutati-ma cu sfaturi. Multumesc! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamacangur Postat Mai 3, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 3, 2007 Salut Claudia!Eu sunt din Valeni, prahova, dar traiesc in cluj. Felicitari pt. ca ai reusit sa alaptezi atata timp si sa satii ca ai alternative la intarcare! Organizatia Mondiala a Sanatatii recomanda alaptarea pana la cel putin 2 ani (nu sunt ciudata, stiu parerea societatii noastre referitoare la alaptat!)asa ca poti continua linistita pana cand atat tu cat si bebe treceti la urmatoarea etapa fara traume si pareri de rau.Poti pompa laptele( ai dreptul legal, daca nu ma insel la o ora pauza in timpul lucrului pt. alaptat), poti alapta dimineata pana pleci si seara la culcare...Bunavointa sa fie, restul se rezolva. Uite ceva ce sper sa te ajute: http://www.lalecheleague.org/NB/NBworking.html http://www.lalecheleague.org/NB/NBextended.html De asemenea gasesti pe Despre Copii, Femina Intim o rubrica pt. alaptare.Sigur vei afla raspunsuri bune la intrebarea ta. Succes,orice hotarasti sa faci. Iulia http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:) mamica fericita! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tns Postat Mai 6, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 6, 2007 E adevarat! Multumesc pentru incurajare! Intr-adevar este o fericire ca am reusit sa alaptez pana la aceasta varsta. Insa as vrea totusi sa ma pregatesc de intarcare. Si nu stiu cum pot face acest lucru. Trebuie sa intarc, deoarece nu-l pot lasa nici macar o ora in grija altei persoane. Nu sta fara mami. Si numai din pricina sanului. Nu adoarme fara mami. Daca se trezeste si nu sunt langa el, tipa cat il tin plamanii. Sunt constienta ca are aceste "iesiri" pentru sunt singura cu care sta acasa de dimineata pana seara. Tati si bunicii sunt la serviciu. Asadar, vreau sa incerc sa-l dezvat de san, incet-incet, pentru ca mai tarziu cred ca-mi va fi si mai greu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi_K Postat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 Draga Clau, nu-l intarca, mai ales acum, ca nu vei sta cu el decat seara sau in weekend. Daca nu te vede, se va obisnui sa suga doar seara, cand sunteti impreuna. Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annie80 Postat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 TREPTAT!!!..Scoate-i cate o masa de lapte din meniu....incetul cu incetul vei putea sa-l alaptezi numai seara, inainte de culcare..apoi dar piciu are 11 luni si pana la 2 ani ai tot timpul...bafta ! Someone's pleasure is another's pain! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamacangur Postat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 Cu cine il vei lasa cand mergi la lucru? Adu acea persoana sa aiba timp sa se obisnuiasac cu ea din timp, ca sa se desprinda cate putin de tine.Dar e pacat sa renunti la acesata legatura pe care a creat-o alaptarea ! ca sa nu mai spun de efectele benefice(psihice si asupra sanatatii) pe care le are. Daca renunti si la alaptat si la timpul petrecut impreuna(cu care evident s-a obisnuit, ca doar e normal sa-i placa cu mami!)ai sanse mari sa treceti prin multe greutati tu si bebe. Eu una n-as renunta.Voi fi in situatia ta peste 1 an, dar am hotarat ca nu intrerup alaptarea atunci, ci cand va fi fata pregatita adica chiar si la 3, 4 ani... desigur tu faci cum poti si crezi de cuviinta. http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:) mamica fericita! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tns Postat Mai 7, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 Multumesc pentru mesaje. Ma aflu intr-adevar in mare incurcatura. Ceea ce este sigur, este ca va trebui sa incep serviciul. Si-atunci, in mod sigur, vor exista probleme din cauza suptului. El este obisnuit, desi mananca absolut orice ( in limite , sa suga la san pe tot parcursul zilei, chiar dupa fiecare masa solida-daca pot sa-i spun asa. Si trebuie sa mentionez ca baietelul meu, David-Ionut are un an si 11 luni, si nu doar 11 luni. Pe data de 5 iunie va implini 2 anisori, iar dupa parerea mea trebuie incercata intarcarea. Metodele acelea cu ardeiul, usturoiul, manjitul nu dau roade. Daca aduc o alta persoana, sta daca sunt si eu in preajma. Singur cu acea persoana-nu. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tns Postat Mai 8, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 quote:Originally posted by Annie80TREPTAT!!!..Scoate-i cate o masa de lapte din meniu....incetul cu incetul vei putea sa-l alaptezi numai seara, inainte de culcare..apoi dar piciu are 11 luni si pana la 2 ani ai tot timpul...bafta !Someone's pleasure is another's pain!id="quote">id="quote">Buna! Printul meu are un an si 11 luni. Pe 5 iunie implineste 2 anisori, deci dupa parerea mea ar trebui rezolvata situatia cu intarcarea. Am incercat cu scosul unei mese. Nu pot realiza acest lucru deoarece nu bea lapte de nici un fel, iar noaptea nu vrea nici biberonul cu ceiut. O sa mai incerc. Trebuie sa rezolv intr-un fel. Pupici! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabitzam Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Claudia, eu l-am intarcat la 1 an si 2 luni, tot din cauza de mers la servici. Am procedat brus, pur si simplu, cu riscul de a suporta o saptamana de nesomn si maraiala. Andrei nici acum la aproape 2 ani nu bea nici un fel de lapte. Il suplinesc cu branza dulce si iaurt. Tzitzi de noapte a inlocuit-o cu canita de apa. Are o canita cu cioc fara de care nu se culca. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal"> Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) id="size1">id="right"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
clau_tns Postat Mai 10, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 10, 2007 quote:Originally posted by gabitzamClaudia, eu l-am intarcat la 1 an si 2 luni, tot din cauza de mers la servici. Am procedat brus, pur si simplu, cu riscul de a suporta o saptamana de nesomn si maraiala. Andrei nici acum la aproape 2 ani nu bea nici un fel de lapte. Il suplinesc cu branza dulce si iaurt.Tzitzi de noapte a inlocuit-o cu canita de apa. Are o canita cu cioc fara de care nu se culca.Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillaid="teal"> Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05) id="size1">id="right">id="quote">id="quote">Buna! Multumesc pentru mesaj. Asta este si parerea mea si chiar am inceput sa fac lucrul acesta. Doar ca la mine nu sunt simple maraieli ci urlete pana la vineteala. Imi frange inima de mila. Sper din suflet sa reusesc! Sunt aproape sigura ca numai asa voi reusi, orice alta metoda fiind mai putin probabila cu sanse de reusita la David. Nu-ti faci probleme ca nu bea lapte? Si baietelul meu mananca iaurt si branzica si cascaval si altele dar totusi...Ma gandesc ca ar trebui si lapte! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.