Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

Buna,

Baiatul meu Stefan are peste cateva zile 1 an jumate si de 2 sapt am introdus laptele de vaca de 3,5% grasime, la punga la inceput l-am amestecat cu humana 3 care-l bause pana atunci pentru ca nu l-a acceptat asa simplu si acum deja am ajuns sa bea numai lapte de vaca. Vreau sa spunca de cand il bea simplu, are spor, adica il bea cu pofta si mai mult ca pana acum, cam 700-800 ml/zi. Nu este mult?

Si inca ceva: manaca mancare mai bine, doarme mai bine....ce mai, alt copil si eu nu mai sunt asa obosita.

cien mi-a zis ca nu e bine sa bea lapte mult pentru ca mult calciu impiedica absorbtia fierului in organism si poate da in rahitism.

E adevarat?

M-am gandit sa-i dau lapte UHT dar asta e asa bun pentru el si are un gust foarte bun, noi pana acum din asta am consumat in casa. Acest lapte care-l bea este facut in judetul nostru aproape de orasul unde stam si cum ar veni "e lapte de-al nostru", in plus ca avem magazin la 2 pasi de noi cu produsele lor si care normal se vand la super pret decat intr-o alimentara normala si are garantie cam 4 zile. Are calciu destul laptele asta fiert sau nu? Ca ma tot gandesc ca ala UHT ar fi mai bun in ceea ce priveste calciul.

Stiu ca in laptele UHT se patreaza mai bine calciul si nu trebuie fiert etc, etc...normal ca e boierie asa dar nici banii nu ne cad din cer.

Ce vreau sa intreb: pot da la Stefan lapte uht numai daca mergem undeva la drum sa fie mai usor sau va trebui sa-i dau tot de asta la punga.

Voi ce parere aveti? Sau cum ati facut?

Cam multe intrebari, nu?

Multumesc!

[flo]

de-ale gurii

Stefan Peter[bonjovi](1 an si 5 luni)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...