Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

O noua dieta- altfel!

Recommended Posts

De luni am inceput aceasta dieta, dupa cartea Sonjei Bakker, eu nu am cartea dar o colega care a cumparat-o imi va trimite meniul saptamanal pe net.

de ce imi place aceasta dieta?

- pentru ca se mananca- la modul inainte de-a o incepe ma intrebam daca ma ingras sau slabesc cu aceasta dieta si am dat in 2 zile 2,5 kg jos- stiu ca e apa, dar daca era o dieta care sa nu mearga nu as fi dat jos decat 100 g poate...

- este mai mult pe baza de cereale si permite si 1 ' ceva dulce ' pe zi

- la pranz se mananca preparate simple usor de luat la servici/ scoala/ in oras...

- seara se mananca normal dar in cantitati specificate, deci nu trebuie sa gatiti separat la fel mananca si sotul si copilul...

- alimentele sunt bune la gust

Eu cred ca este o dieta bazata pe un numar mai mic de calorii dar foarte bine structurata si cu meniul gata ca sa nu trebuiasca sa calculam, ci doar la masa de seara sa cantarim.

Am inceput de la 82,5 kg- luni, iar azi dimineata aveam 80,7 kg, am facut si luni si marti sport si am luat spurulina. Sper sa merg in continuare la fel de bine.

Mai jos o sa scriu meniul pentru prima saptamana.

[majoreta]Cornelia Laura -An-k -Anky -Dorotyid="brown">[majoreta]

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

mmmmm.....chiar ca suna bine

eu incerc sa dau jos cateva kg

si mi-ar prinde bine ceva nou...macar cateva idei sa prind si eu

incerc sa mananc salate, mancaruri legume, fructe, lactate

si sa fac cat de cat sport (am stepper si fac ex.pt.picioare)

[mamica]Lilina siid="red"> [bibe] Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)id="blue">

cum s-a nascut bebe [batetoba] id="orange">site-ul lui bebe [bonjovi] id="green"> varsta lui bebe [testoasa]id="red">

Meniul:

Luni

D- o felie de paine unsa cu gem cu fructoza, 1 pahar suc de fructe natural (fara adaos de zahar)

G- 1 portocala

P- 250g iaurt dietetic 0%+2 linguri musli, 1 banana (eu am ales-o mai mica)

G- 1 biscuite cu fructe gen vitalineea, si unul digestiv (aici speculaas)

C- 125g cartofi fierti sau copti+200g conopida fiarta+ 75g piept pui+ salata de castravete+ 1 lingurita maioneza light

Seara- eu la 20.00- un yacult- nu stiu daca e in ro, iaurt care ajuta la digestie (parca)- sau optimel

Marti

D- 1 iaurt 0%-125g, 1 portocala

G- 2 kiwi

P- dieta e cu 3 crakers eu am mancat 5 mini crakers, cu margarina light cascaval light (5%) si sunca slaba de pui

G- 1 briosa mica

C- 125 g cartofi copti (sau fierti), 200g sanac a'la creme (adica fiert si amestecat cu un strop de smantana (de soia light am avut eu), 75g friptura slaba de vita+ aceeasi lingurita de maioneza light care predomina la cina iar eu de maine nu as mai vrea s-o folosesc.

Seara- yakult

Miercuri

D- 2 felii de paine prajita cu gem cu fructoza/ sau dietetic

G- 1 mar

P- 2 felii de paine prajita (din comert) cu branza gen philadelphia, sau topita light+ 1 baton cereale

G- 1 portocala +100g branza de vaci dietetica

C- 125 g cartofi la cuptor (o sa-i ung cu ulei de masline sare piper si pe folie), 200g andive sau sparanghel, 1 ou fiert, 30 g sunca (muschi), 1 farfurioara salata de cruditati+ aceeasi lingurita de mayo light

De data asta nu se mai papa nimic dupa cina

2 l apa pe zi ca in orice dieta, sucuri light si cafeaua sunt permise

Alimentele care nu va plac, nu le gasiti, sunt prea pretentioase, etc, se inlocuiesc, eu cel putin asa fac si asa fgace si colega mea. Si sotul tine dieta impreuna cu mine si el cum nu mananca spanac a mancat ieri conopida ramasa de luni. Nu cred ca trebuie urmata mot a mot dar cred ca trebuie respectat principiul cantitatile si genul de aliment. Daca un aliment nu va place si va puteti lipsi de el il puteti exclude fara probleme.

Revin si cu restul meniului pana duminica.

Bineintales orice dieta cum ar fia presupune sport, pentru a fi niste slabe frumoase, azi n-o sa apuc sa merg la sala, dar eu cu 4 zile pe saptamana de sport (acasa ori la sala) sunt multumita.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...