Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Lotiune corp cu autobronzant

Recommended Posts

Salutare Dragele mele,

Ma tenteaza din ce in ce mai mult ideea de a avea pielicica un pic bronzata, sa fiu in ton cu vremea din ce in ce mai frumoasa de afar.

Am vazut ca la tv, reclamele la lotiune de corp cu autobronzant sunt din ce in ce mai numeroase....Nivea, Johnson,..inca una care nu mi-o amintesc....

As fi tentata sa incerc...din pacate am auzit experiente nefericite cu autobronzantul...ca se duce de pe piele ca un rapanush...raman pete....si totusi, aceste produse nu sunt autobronzante in adevaratul sens al cuvantului...sunt lotiuni hidratante cu efect de autobronzare...

Ati incercat produsele acestea, v-au placut?

Merita sa le folosesc?

O Mamica

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns
quote:Originally posted by gibb

Fetelor, aceste creme autobronzante sunt excelente. Eu fol de la Dove si se vede rezultatul inca din a doua zi.Este solutia cea mai buna pentru cele care nu se pot bronza la soare sau solar.

id="quote">id="quote">Te referi la lotiunea de corp hidratanta Dove Summer Glow cu usor usor autobronzant?Si eu ador sa am pielea bronzata si mi-ar placea sa stiu daca cea de la Dove este buna.
Mirelaid="brown">id="Times New Roman">[flo]Come on baby!id="pink">id="Times New Roman">[copil]

quote:Originally posted by blueeyes2003
quote:Originally posted by gibb

Fetelor, aceste creme autobronzante sunt excelente. Eu fol de la Dove si se vede rezultatul inca din a doua zi.Este solutia cea mai buna pentru cele care nu se pot bronza la soare sau solar.

id="quote">id="quote">Te referi la lotiunea de corp hidratanta Dove Summer Glow cu usor usor autobronzant?Si eu ador sa am pielea bronzata si mi-ar placea sa stiu daca cea de la Dove este buna.
Mirelaid="brown">id="Times New Roman">[flo]Come on baby!id="pink">id="Times New Roman">[copil]
id="quote">id="quote">Mirelush, eu am folosit anul trecut crema de la Dove si e super. Miroase bine, se intinde bine si fara pete si in cateva ore se vede rezultatul, dar cel mai bine a doua zi.Poti sa o cumperi cu incredere.Pupici.[pup]
Nana, [gravi] 20+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue">[baietel] Razvan AndreiIn asteptarea lui [copil] Bubu la 19sapt si 2 zileNunta noastra de vis!id="blue">Las VegasDaca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Fetelor, dar eu oare am voie sa folosesc? Adica fiind graviduta[gravi]...Ma refer la notiunile nuantatoare nu la autobronzante. Si aceste lotiuni nu pun aceleasi probleme ca autobronzantele? Nu e problema cu intinsul lor pe la calcaie, pe langa laba piciorului, pe dosul mainii? Sa nu ramana dungi inestetice...id="green">

[ruga] [gravi]5+[8**]

Poze Laura

Iepurasul nostruid="green">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...