amik Publicat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2007 de 4 zile cpilul meu are dureri de burtica.dureri mari, ca nici nu suporta sa stea alfel decat culcata. totul a debutat marti dimineata. dupa ce a baut vreo 30ml suc morcov faut in casa zis ca ei nu ii place si o doare burtica. si aia a fost! a vomitat! de atunci vomita...am obs ca mai mult in prima parte a zilei.pofta de mancare nu are, am impresia ca acum si-a creat si un reflex au nu stiu ce, ca daca insist sa bage totusi ceva in stomacel zice ca nu ii place si vomita! dr a venit marti seara la noi, i-a dat metoclopramid picaturi si debridat. ieri am plecat de urgenta la cabinet pentru ca alexandra era atat de apatica si bleaga incat m-am speriat rau. pentru a nu stiu cata oara controlat-o de apendicita, de meningita...el suspecteaza o diskinezie biliara si apoi ceva la stomacel, gen gastrita. azi megem la gr. alexandrescu sa facem anlza cu bariu. dar alexandra este in aceeasi stare si sunt ingozita.imi vine sa ma dau cu capul de pereti cand imi spune ca o doare.ii dau no-spa, dar azi mi l-a vomitat de doua ori. scaune diareice nu a avut, unul singr de fapt, azi noapte, cand a elminat si o grooooaaza de gaze. burtica ii bolbroseste intr-un hal!!! nu stiu incotro sa o apuc. sa il mai sun pe meicul pediatru si sa il mai stresez cu ce ar mai fi de facut acum?sau sa astept analiza asta cu bariu si sa vedem apo? dar pana una alta copilul meu zace, aproape. mi-e groaza si sa o duc din medic in medic, sa ii dea fiecare analizele lui si tratamentele lui. nu stiu ce sa fac, sunt disperata! Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moniboni Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Eu zic sa astepti rezultatul analizei si sa te consulti cu doctorii de la Alexandrescu. Tu esti multumita de pediatru? Multa sanatate! mamica de rockerash Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Teodora D. Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Alexandra, stiu prin ce treci, am patit-o si noi de curand. Cel mai important mi se pare sa se detecteze cauza acestor probleme. O ecografie abdominala mi se pare important de facut, la fiul meu s-a vazut o vezica biliara marita, iar pt gastrita se face si din sange o analiza pt depistarea unui germen,Helicobacter pilori, responsabil de gastrita/ulcer. Alta solutie nu vad decat sa iei doctorii la rand, daca unul singur nu e in stare sa va puna un diagnostic clar. Va doresc numai bine amandurora si sa ne spui cum ati scos-o la capat![flo2]id="Comic Sans MS">id="teal"> Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus. Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.id="size1">id="teal"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornelia Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Amik, nu ma pricep deloc la sfaturi medicale, dar daca simti ca nu e in regula, "deranjeaza-l" pe medic sau du-o de urgenta sa o vada altul. Probabil ca tot la analizele alea o sa ajungeti, dar macar stii ca nu ai lasat copilul sa zaca. Multa, multa sanatate Alexandrei! Va pup, Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005) poze Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexandrueduard Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Amik: tare rau imi pare pt situatia in care sunteti!Sa iti spun din experienta mea. Am avut si eu probleme la stomac cu Alex. Cu voma, dureri.... Eu cred ca si-a si facut un reflex in a voma, iar pt acest lucru cei de la spital i-au facut lui Alex o injectie cu metroclopramid la care au adaugat si scobutil, care elimina spasmele stomacale. Durerea de burtica poate sa fie acum si de la febra musculara facuta de la atata voma. Muschii stomacului s-au contractat prea des. Si Debridatul este bun, ajuta la eliminarea gazelor, iar NoSpa imiedica aparitia spasmelor, dar daca l-a vomat eu tot cred ca e mai bun scobutilul injectabil. Sanatate multa va doresc si tie sa te linistesti mai repede! Va pup. Magda si Alex(3 ani si 8 luni) http://photos.yahoo.com/magdacorlea ,,Lasati copilul sa vada, sa auda, sa descopere, sa cada, sa se ridice si sa se însele! Nu folositi cuvinte când actiunea, faptul însusi sunt posibile!’’ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amik Postat Mai 4, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 fetelor, va multumesc. dupa ce am postat aici l-am sunat pe dr si el m-a indrumat catre gr alexandrescu, la o doamna dr din "garda veche" in care el are mare incredere, dr. balan. mi-a internat copilul, a spus ca deja este deshidratata si trebuie bagata pe perfuzie. soacra-mea e cu ea in spital acum, eu imi iau schimburi si ma duc acolo imediat. deja i-au pus perfuzia, i-au facut un metoclopramid injectabil... sper sa isi revina repede! sunt terminata! Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pisi_ella Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Ufff, multa sanatate va dorim! [flo] E epidemie de viroza digestiva, multi copii au avut, si ai mei , dar n-am ajuns la spital, slava Domnului! Desi cred ca nu mai aveam mult[bang]... Sa dea Dumnezeu sa se faca cat mai repede bine! _Ella,[zana] Emma & [copil] Matei Emma-Andreea, minunea mea.... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=11054 Povestea nasterii lui Matei ;) http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58237 Deschide bratele spre schimbare, dar nu-ti pierde din valorile tale. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spic de grau Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Neaparat ECO! si analiza de sange. Sucul de morcov nu putea sa ii declanseze toate starile pe care le are acum. Sanatate multa! Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miria_cristina Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Sanatate multa copilutului! Cristina si D[bibe]amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emasto06 Postat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 4, 2007 Amik, Eu banuiesc ca este doar o viroza intestinala. Baietzelul meu a avut acum o luna ceva foarte foarte asemanator. Dureri mari de burtica , nu statea decat pe burtica si nu manca nimic, voma. Evident am fost la doctor, am facut eco, totul a fost bine , nimic special. Pe noi ne-a rezolvat Debridat-ul , cum am inceput sa-i dau si-a revenit, regim alimentar(clasic , ca pentru diaree), saruri de rehidratare. Si ne-a mai dat Biseptol, dar doctoritza a zis ca nu este foarte necesar. Foarte important : lichidele, cate putin-putin la inceput si des(cu linguritza, apoi incet cu cana....) Din pacate cei mici se deshidrateaza repede si trebuie actionat contra vomei si diareei din primul moment. Rabdare cat se poate, cred ca Alexandra isi va reveni imediat. Sanatate multa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.