mitumac Publicat Mai 4, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 4, 2007 Pentru ca am dureri insuportabile la un calcai(inca nu stiu din ce cauza- dar eu port incaltaminte cu talpa foarte subtire) caut niste "pernute" speciale din silicon care atenueaza durerea. Am gasit produsul "Dr. Scholl's® Massaging Gel Heel Cushions" pe un site de specialitate ....dar nu il gasesc in farmacii, sau on-line shopping....Ma puteti ajuta? Cunoasteti firma importatoare in Romania a produselor Scholl? Va multumesc anticipat. PS: Urmeaza saptamana viitoare sa fac o radiografie...sper sa nu fie totusi "ciocuri". http://new.photos.yahoo.com/mitumac/albums/ Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luna75 Postat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 Daca nu reusesti sa dai de ceea ce te intereseaza,poate te ajut eu in caz ca produsul e disponibil la magazinul Scholl de aici Vin luna viitoare in Romania Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gaba-rema Postat Iunie 12, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 12, 2007 In farmacii ca sensiblu sau HelpNet ai incercat? Au produse Scholl precum antifungice-deodorizante pentru picioare sau incaltaminte. Poate au si pernite de silicon pentru talpi. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geniest Postat Iunie 13, 2007 Raport Distribuie Postat Iunie 13, 2007 Pernute de silicon speciale pentru talpi sunt in oferta Avon valabila. parca pe la 200.000 lei, nu mai stiu sigur, insa le-am vazut... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.