Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Probleme cu ochii in fara compiuteru-lui.

Recommended Posts

De un citva timp ma lovesc de aceasta problema si anume cind intru pe comp.si citesc i-mi lacrimeata rau ochii pur si simplu i-mi curg lacrimile de numai pot sa citesc nimica si daca tit insist vad in ceatza si trebuie sa fac pauza.Dupa o pauza scurta i-mi revin in citeva minute,am ochi uscati daca intru inapoi aceasi probleme nu dureaza nici macar 5 minute si la fel curg lacrimile in sir.Probleme cu ochi nu am facut anul trecut un control la ochi deci vad foarte bine ,problema e numai in fata monitorului.La Tv la fel nu am nimica pot sa ma uit toata ziua.Ce sa fac ?vi sa intimplat si voua asa ceva cum ati remediat problema acasta.?

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute

Fabya

id="limegreen">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

la fel pateam si eu. am facut o "cura" cu visine si e ok. ma gandesc k nu e vreo alergie..ci e strict de la monitor.

daca persista, mergi la medic. poate fi orice..

[9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Buna Fabya

Incearca "visine", la mine functioneaza intotdeauna. Si cand ai momente de pauza, cand nu faci nimic, pune cate o felie de castravete pe ochi, pentru 10, 15 minute.

Dar poate e bine sa mergi si la medic!

Kari

quote:Initial creeata de Fabya

De un citva timp ma lovesc de aceasta problema si anume cind intru pe comp.si citesc i-mi lacrimeata rau ochii pur si simplu i-mi curg lacrimile de numai pot sa citesc nimica si daca tit insist vad in ceatza si trebuie sa fac pauza.Dupa o pauza scurta i-mi revin in citeva minute,am ochi uscati daca intru inapoi aceasi probleme nu dureaza nici macar 5 minute si la fel curg lacrimile in sir.Probleme cu ochi nu am facut anul trecut un control la ochi deci vad foarte bine ,problema e numai in fata monitorului.La Tv la fel nu am nimica pot sa ma uit toata ziua.Ce sa fac ?vi sa intimplat si voua asa ceva cum ati remediat problema acasta.?Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute Fabyaid="limegreen">

id="quote">id="quote">Mergi la oftalmolog sa-ti prescrie niste lacrimi artificiale si cumpara-ti niste okelari cu lentile de protectie pt. calculator.cristina d.

Neaparat ochelari de protectie pt. computer...daca stai mai mult de 4 ore pe zi in fata monitorului nu sunt suficiente cele cu antireflex, trebuie unele speciale. Da-mi PM daca vrei detalii despre unde poti sa iti faci si cam cat ar costa. Nu e de glumit cu ochii, nu sta asa.

id="purple">id="size2">id="Comic Sans MS">

Iepumicid="red"> [iepu]

Noi pozici cu Iepi-Mici

Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.id="red">

quote:Originally posted by iepumic

Neaparat ochelari de protectie pt. computer...daca stai mai mult de 4 ore pe zi in fata monitorului nu sunt suficiente cele cu antireflex, trebuie unele speciale. Da-mi PM daca vrei detalii despre unde poti sa iti faci si cam cat ar costa. Nu e de glumit cu ochii, nu sta asa.id="purple">id="size2">id="Comic Sans MS">Iepumic

id="red"> [iepu]Noi pozici cu Iepi-MiciAjutati-l pe Alex!!!All's Well That Ends Well.id="red">
id="quote">id="quote">Crezi ca o sa vina la Buc. sa-si faca okelari?cristina d.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...