liris Publicat Mai 5, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 5, 2007 am vrea sa inchiriem o masina la aeroport. si s-o lasam la Constanta, destinatia noastra in Romania. ati avut experiente pozitive/negative cu inchirierea unei masini in Romania? puteti sa-mi recomandati o companie de acest fel, de incredere si cu preturi rezonabile? in "avis" am avea incredere, insa au niste preturi exorbitante, citeva sute de euro bune ptr o masinuta mica mica ... am vazut oferte cu rent-a-car sau eurocars. au preturi decente, comparabile cu cele de pe aici, insa putem avea incredere in ele? aveti tip-uri, la ce sa ne uitam cind o luam in primire, ce sa facem exact sa nu avem probleme sau surprize neplacute? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cici Postat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 Luna trecuta sora mea a inchiriat o masina chiar de la eurocars.Au fost foarte draguti,mai ales ca s-au ivit ceva probleme ,din cauza ca avionul a venit mai tarziu ,problema datorata unei greve la aeroportul din Italia.Chiar daca ii suni ,tot pe net trebuie sa faci rezervarea,apoi ei iti trimit confirmare. Despre masina nu stiu ce ar trebui sa stii,cand o preiei.Masinile de la aceste firme sunt in stare foarte buna,e interesul firmei in primul rand. Cel putin, masina pe care a inchiriat-o sora mea era noua.Poate,singura problema ar fi sa alegi o masina care nu consuma foarte mult. Si inca ceva,incearca sa faci din timp rezervarea , altfel s-ar putea sa te bucuri daca gasesti macar un Matiz,pentru ca cererea e foarte mare. casuta cu pitici Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.