Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Recommended Posts

tot aud in jurul meu sa dau marul pe razatoarea de sticla. intrebarea mea e in felul urmator: de ce nu e bun robotul de bucatarie cu lamele cat se poate de inoxidabile? merele nu se inteleg decat cu sticla? e vreo explicatie stiintifica in toata treaba, sau e ramasa de pe vremuri?

chris + [copil]alexandra

"]varsta alexandra

bebeii nostriid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Evident ca este una din cutumele de neclintit ale epocii de trista amintire (cand nu exista ustensile de otel inoxidabil).

Pe de alta parte, sunt destul de eficiente. Numai ca nu prea se mai gasesc asa ca....blenderul si mixerul sa traiasca!

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green">

quote:Originally posted by chris80

se mai gasesc razatoare de vanzare?

chris + [copil]alexandra

"]varsta alexandra

bebeii nostriid="red">

id="quote">id="quote">

Da, se mai gasesc. Am luat acum un an cu 5 ron.

A aparut si varianta din plastic.

E o idee invechita sa folosesti sticla si nu lamele inoxidabile. Apoi si exprimarea a fost mostenita.

La inceput pt. o lingurita, doua, etc.. de mere rase am folosit razatoarea din sticla fiindca era mai comod si mai usor de spalat. Apoi blenderul.

La Cora. De acolo am luat eu. Si da, mi-a fost utila...am dat pe ea merele, piersicile...si alte fructe de sezon care s epretau la razatoarea de sticla.

Claudiaid="size2">, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Eu am razatoare de sticla de pe vremea cand mama o folosea pentru mine si pentru fratele meu (are 45 ani) si pot sa spun ca pentru cantitatile mici de mancare o folosesc pentru ca sa nu mai spal tot robotul de bucatarie. E foarte utila cand merg in vacanta ca sa nu ma mai car cu tot robotul de bucatarie dupa mine. Se spala usor. Folosesc si robotul dar daca vreau sa fac mancarea doar pentru o masa folosesc razatoarea de sticla. In 5 minute fac biscuiti si alte 5 minute un mar si gata. In 2 minute am spalat razatoarea si totul e ok.[canada]

mihaela

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...