Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

  • ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Cocktail fructe de mare- ce fac cu el?????


Recommended Posts

Dati-mi si mie o mana de ajutor ca sunt in ceata[inec]. A venit sotul din Auchan cu o punga de Cocktail de fructe de mare, firma Siblou. Doar ca eu habar nu am cum sa-i fac. Pe punga scrie doar ca pot fi folosite pt Paella, pizza, salate, atat. Ii prajesc sau ii fierb? Si ce sos merge?

Multumesc anticipat[flo] si va rog sa nu radeti de mine. Dar sotul a zis ca pur si simplu e curios sa vada ce gust au pt ca noi nu am mancat niciodata asa ceva.

 

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mami de[bicla]Eduardid="blue">id="Comic Sans MS">id="blue">id="size1"> si[copil]id="Comic Sans MS"> Ericid="Comic Sans MS">id="blue">id="red"> id="red">

id="Comic Sans MS">id="blue">

APRILIE 2007id="size1">id="blue">id="Comic Sans MS"> [foto]

Nou stil de viataid="brown">

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

 

Cel mai simplu : le descongelezi, le acoperi cu sos bechamel, pui apoi putin cascaval ras deasupra (sau amestec cascaval + pesmet) si lasi la cuptor maxim 15 minute.

 

Se poate servi en hors d'oeuvre fara nimic sau cu o mica salata verde, sau ca mincare pricipala acompaniat de o felie de lamiie si de orez (parfumat gen basmati) facut simplu.

 

Sos bechamel : 60g unt se topesc in tigaie, apoi se pune o lingura cu virf de faina, se prajeste faina in unt, apoi se pune laptele cite putin, pina sosul devine ca o smintina de legat si de lichid, cind sosul e aproape gata se sareaza si se pune piper sau nucsoara rasa. Treaba se face numai la foc mic !

 

Sa ne spui ce ai facut si cum a iesit !

 

 

[majoreta] [majoreta] id="red">

 

Mik. id="green">

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

cred ca e cam tarziu, dar pentru data viitoare uite o sugestie : fierbe un pic fructele de mare (poti sa treci peste fierbere daca vrei) si apoi le sotezi in unt si cand sfaraie storci zeama de la 1/2 de lamaie deasupra, sarezi si gata...

 

Optional, poti sa adaugi o lingura doua de smantana.

 

[gravi] 12s + [fetita] Sophia 80%

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Le-am facut atunci cu orez si sincer nu mi-au placut deloc, nici gustul nici mirosul lor[xx(]...asa ca nu cred ca mai fac curand.

Va multumesc pentru sugestii.[flo]

 

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mami de[bicla]Eduardid="blue">id="Comic Sans MS">id="blue">id="size1"> si[copil]id="Comic Sans MS"> Ericid="Comic Sans MS">id="blue">id="red"> id="red">

id="Comic Sans MS">id="blue">

MAI 2007id="blue">id="Comic Sans MS"> [foto]

 

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

tot cam tirziu, poate pt. data viitoare (daca va fi[:D]): un pic de ceapa intoarsa de citeva ori in unt, pus cockteilul dezghetat, lasa cam 10 minute la fiert, pus 1 lingura faina si multa smintina!(daca e prea groasa, un pic de lapte repara totul). eu servesc cu orez sau cartofi natur, si, neaparat vin alb rece (demisec imi place mie).

 

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)

poze krisztina

poze robi

Link to comment
Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Adaugă...