Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

anticonceptionale si teste endocrinologice

Recommended Posts

Vroiam sa va pun o intrebare in legatura cu AC si modul in care le luatzi. Eu am luat anul trecut timp de 8 luni mari si late si am renuntat pentru ca am avut probleme dupa ce am intrerupt folosirea lor (a aparut un chist si ma gandesc ca si din cauza intreruperii AC).

Totusi vreau sa mai vizitez niste doctori si sa cer niste pareri, pentru ca durerile menstruale lunare sunt extrem de insuportabile si pentru mai mult sigurantza.

In primul rand vroiam sa va intreb ce AC folositzi?

Le luatzi la prescrierea medicului d-voastra ginecolog (eu am luat Jeaninne asa mi-a recomandat doctorita dar o prietena le ia pur si simplu din farmacie)?

Eu ma gandesc ca poate AC astea sunt de mai multe feluri si poate in cazul fiecaruia ar trebui facute teste endocrinologice pentru a vedea care sunt mai potrivite. Exista cazuri in care doctorul v-a recomandat teste endocrinologice inainte de prescrierea AC? (pentru a vedea exact ce tip de AC folositi)

Atzi avut probleme in cazul in care atzi intrerupt AC?

Vroiam sa mai vad niste pareri.

merci mult,

madalina

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 12
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Din pacate la noi majoritatea medicilor prescriu AC dupa ureche. Normal ar fi sa se faca teste hormonale inainte, si in functie de concentratiile tale naturale de hormoni sa iti prescrie tipul de AC ce ti se potrivesc (pentru ca sunt multe feluri). Cea mai mare prostie sa mergi sa-ti cumperi de capul tau AC din farmacie, 'pentru ca si prietena X foloseste din alea'. Gaseste un medic care sa iti ceara testele hormonale si fa-le inainte de a lua AC.id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

Eu iau Logest, la sfatul medicului, dar fara sa-mi fi facut teste inainte, deci cum spunea Alynuta, dupa ureche.

Cu toate astea, m-am simtit foarte bine cu ele. Fac pauze cam odata la 6 luni, si nu am avut probleme nici in pauza, nici dupa de le-am reluat.

Kya

Nici eu n-am auzit sa se faca teste hormonale inainte sa-ti prescrie ceva. Eu am fost la un planning unde dupa ce m-a interogat bine mi-a prescris prima data Marvelon dar m-am simtit rau dupa el si mi-a prescris Triregol si m-am simtit foarte bine dupa el. Eu am luat cativa ani buni pastile dar acuma m-am lasat de ele ca vreau un bebe si sincer doar in prima luna dupa ce le-am lasat am avut ceva probleme dar a trecut si sunt ok acuma.

Dar in nici un caz n-ar trebui luate dupa ureche sau dupa cum zice prietena X sau prietena Y.

Ei, vezi Kitzy, daca iti facea testele nu iti mai prescria Marvelon, ci direct Triregol. Din pacate la noi majoritatea medicilor ignora analizele hormonale si presciu pilulele care sunt ei convinsi ca-s bune sau pe care i-a convins firma producatoare sa le recomande. Daca ai norocul sa se potriveasca pe profilul tau hormonal bine, daca nu, ghinion, tot testezi n tipuri de pilule pana gasesti unele pe care sa ti le tolereze organismul.id="Comic Sans MS">

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.id="red">id="Comic Sans MS">
id="left">id="size1">

Recently become Mrs. Perfectid="Book Antiqua">id="red">
id="right">

ani de zile am crezut/afirmat ca tr sa facianalize la sange sianalize hormonale ca sa ti se prescrie AC;

dar chiar nu e asa...

dc nu ai probleme cu ficatul/probleme de sanatate care sa impiedice folosirea AC acele intrebari pe care ti le pune ginecologul sunt tot ce ajuta la luarea unei hotarari.

si va rog sa ma credeti ca pus cap la cap am intrebat peste 15 ginecologi (din RO si din afara) cu privire la modul de recomandare al AC

Da, pai normal asa ar fi sa-ti faci niste analize la sange si hormonale inainte sa-ti prescrie ceva. Fiecare din noi are alt dozaj hormonal si numai din niste intrebari medicul n-are cum sa stie ce s-ar potrivi mai bine fiecarei fete. Dar inca suntem in RO, poate ca prin strainataturi altfel de ocupa de chestiile astea.

fetelor dar ce stiti de acele pelicule le spune cred ,sunt asa parca ar fi un carnetel de notes cu o foita , iar acea foita e fina si foarte subtirica .cumnata mea mi le-a recomandat .inca nu stiu mare lucru despre ele .eu sunt impotriva medicamentelor anticonceptionalelor.

Lidiaid="blue">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...