Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Bubite rosi pe corp, fara alte manifestari!!

Recommended Posts

Am un baietel de 11 luni si 3 saptamani.

De ieri seara i-au iesit niste bubite mici rosii pe tot corpul,dar nu in totalitate, ci pe portiuni mai mici pe manute si picioruse si mai mari pe spate (in partea de sus) si pe piept (pe burtica mai putin).Arata ca si cum ar fi urzicat- sunt bubite marunte si mici.

Precizez ca nu are temperatura, diaree, varsaturi sau alte manifestari neobisnuite.

Nu stiu care ar putea ficauza. Eu ma gandesc, ca ar putea fi de la ciorba pe care iam dat-o cam cu 24 de ore inainte de aparitia acestor bubite. A fost o ciorba din piept de pasare de tara, cu morcov, pastarnac si ceapa (calite putin si adaugate peste carne),un cartof, o lingura de orez, bors cumparat (era in termenul de garantie si era limpede fara depuneri)si leustean.

El e diversificat de la 5 luni si carne i-am dat dupa 6 luni dar era piept de pui cumparat, nu de la tara - de asta poate nu i-a facut bine.

Pe alta parta ma mai gandesc sa nu fie vreo boala de copilarie.

Azi dupa amiaza il duc la dr dar pana atunci... stau ca pe ace

Voi ce parere aveti?

Ce ar pute fi?

Va multumesc

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul răspuns
Dupa cum descrii pare a fi urticarie,bubitele mici au cumva varful palid?se scarpina baietelul?urticaria poate fi cauzata de consumul unor alimente,medicamente,expunerea la frig sau la soare.Poti sa-l dai pe piele cu o solutie calamine se cheama ca sa-l calmeze in cazul in care il mananca.Cu sigurant dr te va lamuri mai bine.Sanatate puiutului.

Trebuie sa revin cu niste precizari:

l-am schimbat pe la ora 9 si bubitele abia se mai vedeau - nu mai sunt asa rosii, sunt usor in relief niste punctulete cat varful de ac (asa au fost de la inceput) si pe unele zone paraca nu mai sunt (poate nu le mai vad eu.

De scarpinat nu se scarpina.

Nu face tratament decat cu fier si vigantol.

Multumesc tuturor pt raspunsuri.

Am fost ieri la dr si mi-a zis ca au fost bubite de la caldura.

Am vb la telefon luni si mi-a zis sa vin direct miercuri (ieri) pt vaccin pt ca dupa descrierea mea in mod sigur sunt de la caldura si asa a fost :) .

Va multumesc inca odata pt ca pana am vb cu dr, m-ati mai linistit voi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...