Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Metroul un pericol?

Recommended Posts

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Sincer, cred ca e un articol comandat.

Din 2004 si pana acu', vad ca nimeni nu a fost asa panicat in legatura cu pericolul urias la care suntem expusi zilnic [hot].

De atatea ori se pomeneste in articol despre Basescu, afacerile lui Basescu si "lachei ai lui Basescu", ca astazi, la fel ca maine si poimanine, nu o sa-mi fac testamentul inainte de a pune piciorul in metrou :-))

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !!!id="Comic Sans MS">id="brown">

Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitzã" :-)) - din jurnalul unei mãmici de bãietzel.

Distribuie pe alte site-uri

ei na...[:)] isi fac probleme ca este posibil ca la un moment dat sa moara sute de oameni la metrou, dar pe soselele Romaniei unde se moare zilnic pe capete? de ce nu-si fac probleme si ganduri negre pe segmentul acesta. poate asa ar gandi ceva proiecte bunicele sa mai largeasca soselele, sa faca mai multe parcari, s.a.m.d. fiindca in Ro pe sosele mor anual sute de oameni daca nu chiar mii, nu stiu daca exista vreo statistica facuta in sensul asta. la noi in Ro deocamdata eu cred ca metroul, este unul dintre cele mai sigure moduri de a te deplasa, si rapid si eficient.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

varsta Erik

Distribuie pe alte site-uri

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...