Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Taxi in Bucuresti

Recommended Posts

Maine ajung in aeroport in Bucuresti si as vrea sa-mi dati un sfat ce firma de taxi sa iau din aeroport. Mentionez ca la dus, au sunat niste prieteni o firma si n-am dat mai mult de 50 ron. Cum sa procedez ca sa nu iau teapa?

Rog lasati un pic la generale subiectul, apoi poate fi mutat oriunde, chiar si la containerul verde.

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Liliana, - banuiesc ca nu vrei sa iei teapa inseamna sa nu platesti mai mult - adica sa eviti Fly Taxi - firma agreata de aeroport (este foarte safe, dar tarifele sunt cam cu 30% mai mari).

Eu circul doar cu Fly Taxi dar am vazut o gramada de alte taxiuri care stau in zona de parcare (nu au voie sa vina la intrarea principala) - multe Cobalcescu: 9451. Altele safe si mai ieftine ar fi: Meridian: 9444, Cristaxi: 9466, Rodell: 9415, Confort: 9455. Unele merg direct fara prefixul de romtelecom, altele trebuie sa formezi cu 021 in fata (nu le stiu exact ce si cum, dar sunt convinsa ca ai sa te descurci).

Calatorie placuta!

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red">

total, leone, cristaxi, cobalcescu, meridian, mondial..

cam toate au aceleasi tarife. depinde si unde vrei sa ajungi...dar stiu k parca pana la baneasa...taxeaza diferit.

[9cer] Mid="blue">iid="red">rid="blue">eid="red">lid="blue">aid="red">Vid="blue">[9cer]

pupicei pe burticeiid="pink">id="size1">

Multumesc frumos.

Din Otopeni pana in Drumul Taberei - dar nu stiu sa va zic exact unde. Ca ajung la prietena mea acasa. Am vb cu ea si a zis ca-mi face comanda de la ea de acasa, asa ca s-a rezolvat pb. Multumesc frumos inca odata! [flo]

Lid="red">iid="blue">lid="yellow">iid="green">aid="purple">nid="orange">aid="pink">id="size4">id="Comic Sans MS">

problema sta in felul urmator: din aeroport nu ai nici o sansa sa pleci cu un alt taxi decat cele care au autonomie acolo, si anume fly taxi care au niste preturi de te rupe la buzunar. [:D] bine ar fi sa vorbesti cu cineva sa vina dupa tine, o cunostinta, un prieten, o ruda. mai sunt "particularii" de prin zona, cu masina personala, care stau la cate un ciubuc. chiar si asa cu astia vei iesi in avantaj, fiindca te intelegi cu ei de la inceput cat le dai pana unde vrei tu sa ajungi.

P.S. - cu un taxi care apartine oricarei alte companii, poti doar sa ajungi pana la aeroport, invers nu ai sanse decat la fly taxi. e o mafie acolo in aeroport pe tema asta...

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

varsta Erik

M-am gandit eu ... ca pe toata lumea pe care am auzit de taxi in Bucuresti, daca nu esti cunoscator cat de cat iei teapa.

Fly taxi are 1e/km, mare nesimtire, sincer. Par in stilul asta cred ca pot da cat un bilet de avion numai pe taxi, nu?

Ajung diseara. Of [detectiv]

Vroiam sa mai intreb - daca eu fac comanda la o firma la care vreau eu, taxiul ala nu are voie sa opreasca in fata cat sa urc eu in masina?

Taxiul nu are voie sa stationeze acolo si sa "colecteze" clienti, dar sa te astepte, are voie (si eu am chemat un Cristaxi si m-a asteptat in fata).

In afara orasului taxeaza mai mult (deci dincolo de intersectia cu Iancu Nicolae - strada care duce catre Zoo -, unde e, practic, limita Bucurestiului).

Eu n-as incerca la particulari, am o parere foarte proasta despre ei, atat cei din aeroport, (tata a luat unul si i-a cerut aproape dublu fata de Fly, dupa ce se "intelesese" cu el, a iesit cu tiganeala), cat si cei de prin oras. Nu prea pricep cum de sunt "agreati" acolo, odata ce Fly are exclusivitate.

Mie Fly mi-a luat cam 500.000 de la Otopeni pana in Crangasi, la 29.000/ km. Cristaxi mi-a luat - parca - vreo 350.000. id="Arial">

Nusid="Arial">

Lilianaid="red">, cand facicomanda sa-ti spuna operatoarea unde te asteapta taxiul - e posibil sa te astepte in parcarea pt masini particulare.

Asta cu 1 eur/km gogorita. Eu zbor mai mult decat saptamanal si crede-ma ca stiu toti taximetristii de la sky (la intors). Nuschu ti-a raspuns foarte bine, dar sunt si multe spamuri pe-aici.

Adinaid="purple"> + [copil]Olivia Karla 04.03.2004 id="red">

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...