Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

la cate sapt se vede sexu' la bebe??

Oaspete bb_yasmi

Recommended Posts

Oaspete bb_yasmi

burtici si mamici voi la cate saptamani ati aflat sexul lu' bebe???eu am programare vineri la dr cand as avea aproape 15 saptamani, oare se va vedea?? initial dr mi-a zis (la 11 sapt) ca nu imi spune pana la 20 de saptamani cand e sigur )....

spuneti-mi din experienta voastra, cate saptamani aveati cand ati aflat???

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">

[gravi] 14+ mami de baietzelid="green"> sau fetitzaid="red">???

creste bebe...

poza eco bb

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul răspuns

eu stiu de la 14 saptamani. depinde de cat de bun e ecografistul si cat e bun e si aparatul. teoretic, daca cel care iti face ecografia este bun, ar tebui sa vada. insa eu stiu de iosup si de herghelegiu ca vad de la 14 saptamani. dar au si aparatura performanta. un doctor ginecolog la el la cabinet, nu cred ca iti va putea spune.

Aylinid="red">, [gravi] 25+id="red"> [fetita]

pozici

atat de mari suntem

Eu in schimb sunt curioasa sa stiu ce este [:D], dar dr. mi-a zis ca intre sapt. 18-20 imi va dezvalui secretul. Adica prin iulie, pe la inceput ... deci nu am altceva de facut decat sa astept [;)]. Asta poate o fi valabil pe-aici, prin strainataturi ... ca am vazut ca la fetele din Romania le-a zis si mai devreme ...

bbid="red"> - bafta vineri si poate vii si cu vestea cea mare [pup].

Petronelaid="size3">id="Trebuchet MS">id="navy">

puiutul mult dorit !!!!

Mie mi-a spus dr mea la 12 saptamani (aproape) ca e baietzel si asa e:) Si intr-adevar, in Occident sexul se spune mult mai tarziu decat in Romania, pt ca foarte multi sunt complet cretini in evolutia lor (cica!) incat sunt in stare sa renunte la bb daca nu le e pe plac sexul...

Succes la toate fetele si sarcini usoare si frumoase!

http://bd.lilypie.com/ZcINp3.png

violeta, 26 [baietel]

Oaspete bb_yasmi
quote:Originally posted by violetan

Mie mi-a spus dr mea la 12 saptamani (aproape) ca e baietzel si asa e:) Si intr-adevar, in Occident sexul se spune mult mai tarziu decat in Romania, pt ca foarte multi sunt complet cretini in evolutia lor (cica!) incat sunt in stare sa renunte la bb daca nu le e pe plac sexul...Succes la toate fetele si sarcini usoare si frumoase!http://bd.lilypie.com/ZcINp3.pngvioleta, 26 [baietel]

id="quote">id="quote">la eco 2D sau 3,4 D ??Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!id="purple">id="Andale Mono">[gravi] 14+ mami de baietzelid="green"> sau fetitzaid="red">???creste bebe... poza eco bb

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...