anelize Publicat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 7, 2007 Prietena mea (care e o cusurgioaica de fel) ,a cunoscut un tip dragut,destept,care isi doreste o relatie stabila,dar ea,in loc sa isi puna sentimentele pe tava,o tine una si buna ca de ce e el singur la 30 ani.Ca e ceva ciudat cu el,ca cine stie ce bube are in cap,ca de ce nu a stat nimeni cu el si,colac peste pupaza,ca cine stie ce fel de om e daca tipul a avut cea mai lunga realtie timp de 3 ani cu o femeie maritata. El pare foarte ok,o place,insista.......dar nu stiu ce argument sa ii mai dau sa mearga mai departe.... Oare ai "ceva" daca esti un barbat la 30 ani si nu ai deja o partenera de viata? Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sabina Postat Mai 7, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 7, 2007 nu e nimica aiurea. poate relatia cu femeie maritata i=-o fi dat de gandit. La 30 de ani neinsurati sunt destui :), cunopsc si io unu, baiat dragut, f talentat, celebru si destept, deci.... :) Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman"> Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mamica dulce Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Anelize,cati ani are prietena ta? si spune-i ca sotzul meu era trecut bine de 30 de ani cand l-am cunoscut si suntem de 7 ani impreuna...inca nu i.am gasit bube in cap si pitici pe creier[:D]In orice caz,nu mai multe decat am eu[^] Life is not measured by the number of breaths we take,but by the moments that take our breath away. Anca carnavalid="red"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anelize Postat Mai 8, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 prientena mea are 25 de ani,dar problema ei majora e ca a mmai trecut print-o experienta urata: tipul,tot de 30 ani,s-a dat tipul perfect la inceput,a facut-o pe ea sa creda ca e nebuna.dar el era un materialist (ii manca si ultimul leut,ii folosea masina ei pt ca era mai buna,se mutase la ea,el stand cu parintii iar apartamentul lui il inchiriase si cu banii luati pe chirie isi faceau ai lui casa),un afemeiat (toate din oras,mai devreme sau mai tarziu,trecusera prin patul lui,iar el ii spunea ei ca e prea geloasa,ca ce a fost a fost,dar da-o-n-colo,sa "articuleze" 60% din fetele din oras si sa iti zambeasca toate cand te plimbi cu el de mana). Aceasta experienta a facut-o sa vada toti barbatii trecuti de 28,29 ani,care sunt -frumusei,destepti,descurcareti- pasibili de o buba in cap precum cele ale ex-ului. Nu mi se pare a fi un asemenea tip,din cate am vb eu cu el,dar ea o tine pe a ei.De aceea caut argumente solide....nu vreau sa treaca pe langa ea marea reusita in dragoste.... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moira Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Nu mi se pare nimic ciudat. Sunt o multime de motive pentru care un barbat sau o femeie nu are pe cineva la 30 ani. Prietena ta isi va da seama ce fel de om este, doar daca ii da o sansa, daca nu, va ramane doar cu o serie de presupuneri. Moira Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michelle7 Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 deci dupa logica prieteni tale daca X are 30 de ani si e porc Y daca are tot 30 de ani tot porc trebuie sa fie... foarte interesant..poate ar trebui sa-i spuna cineva tipului dragut cum sta treaba... ca sunt muuulte fete care nu-s cusurgioaice pe lumea asta :) Michelle Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikole Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Ca idee generala, cred ca un barbat la 30 de ani este destul de copt/matur incat sa stie ce vrea si implicit sa faca alegerile ptr propriul viitor. Mai degraba prietena ta mi se pare sa aiba o problema decat el.Din fericire fiecare om e unic , la fel si fiecare situatie, relatie, astfel incat daca il place ca barbat, ca om, poate ar trebui sa-si lase temerile la o parte si sa incerce sa-si construiasca o relatie , daca asta isi doreste de fapt. [gravi]28+ vacanta Brasil foto burtik Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kefi Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Eu i-as cam da dreptate prietenei sa se mai gindeasca! Tu spui ca tipul a avut o relatie de 3 ani cu o femeie maritata. Nu stim mai multe amanunte, dar pina una alta, si mie mi-ar da de gindit chestia asta... Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marilena12 Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Si sotul meu era singur la 33 de ani si cand am aparut eu, nu si-a mai dorit sa fie singur. Insa, am si exemple care admit ca prietena ta ar putea avea motive sa-si faca griji: printre altele, cu ceva ani de zile inainte de a ma casatori am fost si eu in locul ei cumva, dar mai putin cusurgioaica; tip super misto, medic militar si ofiter, blond cu ochi albastri, inalt, ce mai - superb, serios, instruit, nu imi mai doream altceva. Dupa un timp relativ scurt, incepuse sa ma convinga ca el este buricul pamantului, si ca eu nu stiu ce e aia viata, ca fac afirmatii aiurea, etc, etc. In principiu nu-l multumea nimic, vorbea doar despre masini si ...fostele prietene, pe care le numea doar "scarbe". Parca era obsedat de faptul ca cineva a indraznit sa-i dea papucii, sau ca i s-ar putea intampla ceva rau. PARANOIA! Mi-am dat seama, am renuntat, dar am suferit enorm. Cel mai tare m-a scarbit tot zgarcenia si faptul ca se vedea fara vreun defect. Exemplu: intarzii 5 minute de la serviciu, stiam ca in zilele alea va fi ziua sora-si, contribui substantial la cadou, desi nu a fost vreodata reciproc, si dumnealui se enerveaza cumplit ca am intarziat, desi nici nu stiam ca suntem invitati atunci, pleaca fara mine, dar, evident cu cadoul, si foarte ofuscat, nu-mi raspunde la telefon toata seara. Culmea e ca nici sora-sa nu a vrut sa-mi raspunda, ca sa nu-l supere, dar cadoul i-a placut, de multumit...nici in ziua de azi. Apoi, cand l-am rugat sa mearga cu masina lui, eu sa-i bag benzina, sa ma ajute sa car niste lucruri la parintii mei la 60 km distanta, m-a intrebat cine ii plateste lui uzura masinii, daca merge?! [vom] Se poate foarte bine, ca o superbitate de barbat sa fie singur la 30 de ani pt ca nu a gasit pe nimeni suficient de bun pt el. Plus de asta, si fostul meu prieten, daca avea vreo admiratie pentru o femeie, nu conta ca e maritata, cata vreme nici un alt barbat nu poate merita o femeie buna in afara de el. Deci ar putea zbura orice sot din peisaj, dupa aparitia lui. Prietena ta se gandeste ca este o problema de principiu cand un barbat necasatorit "intra in ograda altuia", si are dreptate, sa fie atenta! Mari Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mara76 Postat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 8, 2007 Mie mi se pare aiurea sa generalizam asa, in fond sunt cazuri si cazuri, oameni si oameni. E posibil ca instinctul sa-i spuna ca e ceva in neregula cu omul ala sau e la fel de posibil sa aiba ea o problema, in urma relatiei trecute. Oricum, e amuzant, noi ne ofaim ca toti barbatii buni de 30 de ani sunt luati si cand in final gasim unul bun nu-l mai vrem, ca de ce nu e luat! [;)] Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.