Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

Recommended Posts

Buna mamici,

Fetita mea are 2 ani si este interesata de scrisul pe aleile din parc cu creta colorata, dar se termina repede mai ales cand mai multi copii vor sa deseneze si stiti cum e in parc jucaria altui copil e mai frumoasa. Am vazut din intamplare la un alt copil un alt tip de creta speciala pt. asfalt intr-o cutie de plastic si creta mult mai groasa, deci care nu se rupe si consuma atat de repede ca cea pe care o gasesc in comert. Am intrebat la librarii si la magazinul Diverta, dar nimeni nu stie nimic despre aceasta creta si as vrea sa-i cumpar fetitei. Stie cineva despre aceasta creta si unde se gaseste?

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am cumparat de la TCM o cutie cu creta speciala pt asfalt. Sunt mai multe culori si e groasa. Erau cutii de 50.000 sau galetuse de 100.000. In galetuse exista si creta de dimensiune "clasica" pt detalii.

Anya

Am luat de la Cora o cutie cu de toate: creta normala, creta f groasa si lungutza, creioane cerate, acuarele, forme pt plasteilna, plastelina...si nu a fost scumpa deloc.

Claudiaid="size2">, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)

Multumesc tuturor pt. raspunsuri.

Ieri am colindat toate hipermarketurile adica Cora Pantelimon, Carrefour Colentina si Kaufland cel de langa Obor si nici urma de creta pt. asfalt. Azi iau la picior toate TCM-urile din zona mea si maine trimit o prietena la cel de la Berceni.

La fel patesc si cu tablita magnetica de scris- de Craciun am vazut peste tot acum cand caut pe nicaieri nu mai este.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...