Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

ce spun medicii despre...

Recommended Posts

epilatul inghinal??

eu n-am avut niciodata tupeu sa-l intreb...

ce parere au ginecologii despre asta? exista ceva nesanatos?

cum e mai putin nociv?

epilatul cu ceara poate fi periculos cumva? mai ales in timpul sarcinii??

va rog, daca exista cineva care si-a intrebat medicul, spuneti-mi si mie:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!id="Century Gothic">id="red">

Sabina si [hippi] Sofia Galagiaid="teal">id="Times New Roman">id="teal">id="Times New Roman">

Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.id="Verdana">id="purple">id="size1">
id="right">
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

io am intrebat-o pe dr. mea de cand eram in 6 sapt. si mi-a zis ca, atata timp cat suport (caldura, durerea), este ok pana pe la 7 luni; dupa aia, exista riscu sa se declanseze cotractii - nu e sigur, dar e bine sa previi. am avut "norocu" sa nu suport ceara deloc in timpu sarcinii, benzile erau ineficiente, asa ca am apelat cu incredere la crema, care a facut toti banii. cunosc, insa, pe cineva care s-a epilat cu ceara fierbinte pana cu o zi inainte de a naste.

29+

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Sabina, eu m-am epilat cu ceara in ziua in care ar fi trebuit sa nasc, adica pe 14.09.[:D] E drept nu m-am epilat inghinal dar nu pentru ca n-as fi suportat ci pentru ca mi-era teama sa nu ma apuce nascutul pe masa de cosmetica[:D]

[mamica][9cer] de [zana]Maria Cornelia (20.09.2006)id="orange">id="size1">

Eu ma epilez acasa singura, cu ceara calda. Tocmai citeam zilele trecute pe un site tot ptr copii, ca nu e indicat in sarcina sa te epilezi cu ceara calda si ca este indicata ceara rece, lama sau crema depilatoare.

Acum Dumnezeu cu mila, ca despre crema depilatoare am tot citit ca e interzisa ptr ca are nu stiu ce chimicale care trec prin piele.

Nana, [gravi] 21+id="size2">id="Comic Sans MS">id="blue"> [baietel] Razvan Andrei

In asteptarea lui [copil]

Nunta noastra de vis!id="blue">

Las Vegas

Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!id="Comic Sans MS">id="red">id="size1">

Eu am intrebat dr daca ma pot epila cu ceara calda inghinal, la 1 luna dupa FIV. Mi-a spus ca depinde de gradul de suportabilitate al fiecarei persoane...

Daca suporti usor epilatul inghinal, da-i bataie fara probleme.

Andreea [gravi] 23+ cu [baietel]

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...