Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Metabol

Recommended Posts

• Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul răspuns

Eu am luat Metabol o luna de zile. Dar nu am tinut si dieta stricta ci doar fara paine si dulciuri. Efect 0. Imi dadea ceva mai multa energie e adevarat(departe de starea descrisa in reclama) dar si dureri de cap aiurea care au incetat dupa terminarea cutiei. Eu am hipotiroidie si am crezut ca ma voi simti mai bine cu Metabol dar din contra, mai rau simteam "nodul in gat". Poate nu mi-a priit mie, eu nu zic ca nu e bun. Astept si eu sa vad daca a avut cineva rezultate bune cu el. Ca e destul de scump.

Corneliaid="Comic Sans MS">id="red">, mami de[bicla]Eduardid="blue">id="Comic Sans MS">id="blue">id="size1"> si[copil]id="Comic Sans MS"> Ericid="Comic Sans MS">id="blue">id="red"> id="red">

id="Comic Sans MS">id="blue">

APRILIE 2007id="blue">id="Comic Sans MS"> [foto]

Distribuie pe alte site-uri

am inteles ca metabolul scade apetitul la mancare si dulciuri in special. prietena mea si-a cumparat acum 2 luni si vad ca le i-a in continuare. se pare ca a mai si slabit putin. acum nu stiu daca nu cumva e si faptul ca are ambitie si mananca extrem de putin. chiar ma ingrijoreaza.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)

poze bb

poze Botez

varsta Erik

Anky, da search, am deschis mai demult un subiect, acum nu mai retin cam care au fost raspunsurile, dar daca tii dieta, slabesti de la dieta, eu am luat timp de o luna si inafara de faptul ca ma energiza putin, nu am sesizat cine stie ce miracol. Am tinut diete din ianuarie, am slabit vreo 12 kg, dar Metabolul nu mi-a scazut deloc senzatia de foame sau pofta de mancare. Iau de aproape 2 luni Reductil, de la el nu simt foame deloc, am slabit mult si acum ma mentin de o luna, desi mananc de toate, inclusiv dulciuri si bere.

Metabolul a costat cat 2 cutii de Reductil, altadata foarte scump (acum a fost oferta, 2 cutii la pret de una), dar mi-a parut rau pt banii dati pe el (pe Metabol), nu a avut nici un efect. La inceput mi se parea ca e super, dar omiteam faptul ca slabirea era rezultatul dietei si atat.

Mari

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...