tcelen Publicat Mai 8, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 8, 2007 am lipsit din nou,dar nu din vina mea ci a uneo cretine de doctorite,cea de familie deci nu joia care a trecut ci cealalta,ne-a chemat dimineata la vaccin,ne-am dus,fata nu facea febra,nu-i curgea nasul,ochii ii trecusera.......dupa parerea noastra bine[xx(] deci ajunjem acolo o vede doctorita,spune ca e bine,putin amigdalitele inflamate,dar nu are nimic,ii face vaccinul si ne da drumul acasa! ajungem acasa,fata se culca,era ora 14,dupa doua ore cand se trezeste febra 39,ok nu m-am speriat.comprese la piciorus,supozitor in fundulet,ii scade!peste noapte indentic areea toata,am inceput sa intru in panica,a doua zi la fel,ii dau tel dictoritei,ma cheama la ea,imi da o panarama de antibiotic,amoxicilina,intreb daca pot sa apara complicatii,si-mi zice nuuuuuuuuuuuu,stai linistita[:(!] ajung acasa ii dau o doza de antibiotic,ii bag supozitor,adoarme fata,dupa o ora se trezeste pe la ora 20,gemea,eu o pun inapoi pe perna si ma asez langa ea sa o linistesc,deodata o vad ca-si ochii peste cap,incepe sa scoata niste zgomote ciudate parca s-ar fii sufocat,avea spasme,limba in fundul gurii,convulsieeeeee[:(][:(]binenteles ca am intrat in panica,in cap[ul meu era ca moare,am inceput sa tip cu disperare,am iesit pe casa scarii,si sa implor pe cineva sa ma ajute........baiutl se uita la mine mirat si plangea nu intelegea ce se intampla,sotul la Constanta,au oesit vecinii,dar ei au intrat mai tare in panica decat mine,eram cu tel in mana dar nu mai reuseam sa formez nici un numar,atunci am fugit pe scari afara,eram in picioarele goale,defapt cium eram in casa seara,i-am strigat lui iulian sa intre in casa si sa inchida usa,si am fugit in strada,implorand sa ma ia cineva cu masina pana la spital,ma luat un barbat caruia am sa-i multumesc in veci,tipam la el ca nebuna sa ma duca repede la spitalul de copii,i tot acest timp fata facea la fel,abia la vreo 3 min dupa ce m-am urcat in masina,a inceput incet sa -si revina,apoi sa planga,atunci am inceput si eu sa plang,sa ma descarc,caci mi-am dat seama ca a trecut si a scapat ..........am ajuns la spital,perfuzie,calmante,supozitoate,inpachetari,eu eram confuza,derutata,speriata,desculta,vai e capul meu.......fata mea dormea acolo pe masa,......in sf ne-a internat. apoi iar a facut febra,vomita,etc si am intrebat ce se intampla,si mi-a explicat ca ea avand rosu in gat,dar eu cred ca era mai mult decat un simplu rosu,vaccinul i-a scazut imunitatea corpului,a facut puroi in gat,polipi inflamati,febra mare,nas care curge si acu foarte tare,ragusita,etc am stat in spital,pana acum 2 zile,a facut injectii intravenoase,neavand voie sa faca intramuschiular,e intepata peste tot.a avut si acasa tratament,dar vad ca tot ragusita,tuseste si curge nasul tareeeee maine ne ducem iar la spital sa ne vada si sa luam rezultatul la analize ii multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat putere atunci sa fac ceea ce trebuie si mi-a salvat fata. asa ca fetelor aveti grija cu aceste vaccinuri [foto] POZE ANA-MARIAid="red"> poze id="red">Iulian id="red">id="Comic Sans MS"> POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII Ce au mai facut bebeii nostrii!!id="red">id="Comic Sans MS">id="size3"> CRISTINA&[bb]ANA-MARIA17.01.2006& [bicla]IULIAN 22.11.1998id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LoraG76 Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 O, Doamne, bine ca e sanatoasa acum fetita ta!! Acum inteleg si eu de ce insista atat asistenta si doctorita de familie sa o vada si un pediatru pe fetita mea in ziua in care i se facea vaccin! Insa eu fac parte din mamicile norocoase, care a dat peste un medic de familie foarte bun, constiincios, care chiar stie sa-si faca treaba...la cel mai mic semn de rosu in gat sau febra refuza sa faca vaccinul si pe buna dreptate! Cum sa faci un vaccin peste rosu in gat??? Fugi cat poti de doctorita asta...eu as da-o in judecata, in locul tau...cred ca nu merita sa mai puna in pericol si viata altor copii! Bine ca s-a terminat totul cu bine! Lora, mami de IUSTINA Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tcelen Postat Mai 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 LoraG76,DA II MULTUMESC SI EU LUI dUMNEZEU CA S-AS TERMINAT CU BINE ma bucur ca voi aveti o doctorita constiincioasa si fii sigura ca nu ma mai duc la ea,cat despre datu in judecata nu mai are nici un rost,oricum nu le face nimeni nimic[xx(] [foto] POZE ANA-MARIAid="red"> poze id="red">Iulian id="red">id="Comic Sans MS"> POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII Ce au mai facut bebeii nostrii!!id="red">id="Comic Sans MS">id="size3"> CRISTINA&[bb]ANA-MARIA17.01.2006& [bicla]IULIAN 22.11.1998id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hcclara Postat Mai 11, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 Doamne, saracii de voi prin ce ati trecut...nici nu vreau sa ma gandesc! da, nu se face vaccin cand copilul are ceva, dr nostru niciodata nu i-a vaccinat pe ai mei pana nu au fost sanatosi, intotdeauna imi spune "amanam vreo 2 saptamani pana sunt iar sanatosi". in locul tau, eu mi-as schimba pediatrul, dupa asa o patanie, nici n-as mai vrea sa o vad in fata ochiilor. sanatate multa, claudia Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dianad Postat Mai 11, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 Ce vaccin a fost asta? ROR-ul? Ca si eu il tot aman ca mi-e tare frica de el, mai am si un medic de familie aiurit. DianaD & Alexandruid="blue"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flaviutza Postat Mai 11, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 ba eu m-as duce peste ea. m-as posta in fata usii si as anunta toate mamicile ce am patit eu si copilul meu. mi se pare inadmisibil . nu se face vaccin nici macar daca bebe stranuta usor ,pentru siguranta, daramite in caz de "amigdalite usor umflate" . Fi sigura ca doamna doctor stia regulile dar sti ce? doar e copilul altiua,unul in plus pe lista de grija vaccinarii caruia a scapat.lasa ca nu se intampla copiilor vaccinati de mine! Alexia 02.05.2004(filmulete) mami si Ale Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tcelen Postat Mai 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 da a fost ROR-ul!! va dati seama ca nu ma mai duc la ea,deja imi caut alt doctor multumesc fetelor ca sunteti alaturi de noi [foto] POZE ANA-MARIAid="red"> poze id="red">Iulian id="red">id="Comic Sans MS"> POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII Ce au mai facut bebeii nostrii!!id="red">id="Comic Sans MS">id="size3"> CRISTINA&[bb]ANA-MARIA17.01.2006& [bicla]IULIAN 22.11.1998id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
acina Postat Mai 11, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 O Doamne prin ce ai trecut, merita dr aia sa-i faci o sesizare la Colegiul Medicilor. Anca mami de Buburuz Andrei[copil] (13.02.2006) Pozele Noastre Buburuzul Mic Povestea Nasterii Secretul fericirii nu este sa faci ceea ce iti place , ci sa-ti placa ceea ce faci Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tcelen Postat Mai 11, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 da eu ii fac sesizare si..........??? ce crezi ca pateste,10% din salariu,o mustrare?????? o vede Dumnezeu[|)] [foto] POZE ANA-MARIAid="red"> poze id="red">Iulian id="red">id="Comic Sans MS"> POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII Ce au mai facut bebeii nostrii!!id="red">id="Comic Sans MS">id="size3"> CRISTINA&[bb]ANA-MARIA17.01.2006& [bicla]IULIAN 22.11.1998id="Comic Sans MS"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ellej Postat Mai 11, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 11, 2007 Stau si ma crucesc cand citest asa ceva. Idioata aia e medic? Pai cand am fost sa fac ROR doctorita mea nu era, dar era asistenta ei, care a mers cu cel mic la pediatra de garda, respectiva l-a consultat si abia apoi i-a facut vaccinul. De ce nu faci reclamatie la policlinica? Sau macar scandal; iti dai seama ca se va intampla si altor copii? Poate unii nu vor avea norocul sa scape. Si e cu atat mai grav cu cat A VAZUT ca fata avea amigdalele umflate !!! Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu. If God created us in His image we have certainly returned the compliment. Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.