pako Publicat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Publicat Mai 9, 2007 ...ma gandesc ca nu-i mai place si sa i-l schimb....abia papa la 4-5 ore 100 ml...si asta in doua randuri...of,of. duminica noapte la 3 dim .i-am dat ca de obicei biberonul cu lapte si nici nu l-a terminat bine ca a varsat in jet foarte mult laptic.A doua zi a avut febra(nu prea mare), era molatic si marait.De atunci abia imi papa 400ml/zi.Ma gandesc si la un rosu in gat...dar vad ca ceiuletul in primeste bine.Temperatura crescuta nu a avut decat o zi...l-am tratat cu nurofen. Imi spune-ti si mie cele care ati schimbat formula(m-ar interesa milumilul)ce alta maarca ati ales....si daca a acceptat puiul laptele nou? multumesc mami Felicia, [fetita]Andreea (17.07.2004), Liviu (27.01.2007) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roxanaz Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 Felicia nu are rost sa schimbi formula de lapte acum. probabil are o problema Liviu, o mica enteroviroza luata de la voi sau un deranjament stomcala. suna medicul si poate iti recomanda pentru o perioada scurta un lapte fara lactoza, daca apar si scaunele apoase. de mancat manancat putin pentru ca nu se simte bine. sanatate multa! Roxana Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pako Postat Mai 9, 2007 Autor Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 Roxana, multumesc M-am gandit si la o enterocolita dar bb Liviu nu face kk moale, nu e nimic schimbat aici.Nu mai are febra, rade, e vioi...dar nu papa mult ...adica papa la jumate mami Felicia, [fetita]Andreea (17.07.2004), Liviu (27.01.2007) Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mik Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 Felicia, daca l-ai hranit la sin atunci de la asta i se trage ! Ai mei hraniti putin (intre 3 si 7 luni) la sin au fost foarte mofturosi la marca de lapte praf. Mai ales cel mijlociu avea niste gusturi ... Suna totusi pediatrul si spune-i ce si cum, poate te sfatuieste spre alt lapte. [majoreta] id="red"> Mik. id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alinusha06 Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 a mea bebelusa pe la 4 -5 luni a facut la fel cu milumilul si i-am dat humana pe care l-a acceptat mai bine ,poate fi doar o pasa dar daca e de durata vb cu pediatrul sau incearca cu altceva. pofta buna la bebic oprescu Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nusicasiely Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 noi am inceupt cu bebelac,apoi luna a doua cu nan,nu a mai vrut,am trecut la milumil,pana acus la 6 luni cand am revenit la vechea prietenie cu nan.,ca nu mai papa asa de bine lapticul.dar oricum noi suntem diversificste total,adica avem o masa de cereale cu alpte,una de piure de legume cu ceva fulgi de orez si carnita,si una de piure de furcte cu ceva cereale sau orez+un bibe de suc.pe langa asa mai papam si doua mese de lapte. cand totul pare pierdut este timpul sa crezi in miracole! elenica lu' mamica Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Elise Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 ai trecut la Milumil 2? Poate 1 nu mai e suficient, nu-l mai satura.... Elise & BBLisa Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sheannamp Postat Mai 9, 2007 Raport Distribuie Postat Mai 9, 2007 Va rog sa continuati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81866&whichpage=2 PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENTid="red"> Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!id="green"> Link to comment Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.