Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Despre santaj la copilul mic

Recommended Posts

Vladut al meu are putin peste 2 ani si am observat ca pot sa il conving sa faca diverse lucruri daca ii promit ca ii dau ceva ce ii place. Taica-su face asta mai ales la masa, ca sa manince. Eu fac cind il imbrac si nu sta, cind vreau sa il spal pe dinti si se opune.

Dar e corect? Care e atitudinea corecta, daca nu vrea sa faca ceva si nu poti sa il convingi altfel?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi! [:)]

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/id="red">

Despre Andreiid="red">

Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul răspuns

negocierea a functionat pana la 2.5 ani.

de atunci au inceput crizele adevarate de isterie.

acum functioneaza promisiunea si increderea. daca imi promite cu gurita lui ii spun de 5 ori ca daca nu se tine de cuvant imi pierd increderea in el. pana acum a functionat perfect. negocierea nu mai e fair pt noi, imi cere numai lucruri imposibile.

e o arma cu 2 taisuri [hot]

Diana, mami de [copil]Marc (17.12.06) si [bonjovi]Ianis (14.09.04)

[foto] Pozele noastreid="blue">

[gravi] Povestea nasterii lui Ianis id="blue">

Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag id="red">

Nu e corect, pentru ca se creeaza un precedent si nu mai scapi.

Dar cine poate sa reziste la nesfarsit?

Dimineata intarzii cu consecventa la serviciu pentru ca , copilul nu sta la imbracat,nu mananca si trebuie sa plece la gradinita.Atunci ii promitem ceva, si accepta imediat(oare cat mai dureaza pana va deveni regula?).Si tot asa.Daca am ceva treaba la calc.nu ma lasa in pace decat daca primeste mita de rigoare.(noi rezolvam cu cioc. Kinder sau cu oua)

STIU ca nu-i corect,dar cand pe colegi nu-i intereseaza ca ai copil mic acasa,sau cand te trec toate transpiratiile pana inghite ceva de mancare mai dai si pe de laturi.

Si Vladutz al meu e de vartsa Vladutzului tau si santajul e ce mi-a mai ramas daca nu vreau sa imi iau campii!! Cea mai noua metoda e cu doctorul, nu stiu de ce a capatat frica de el (el nu a fost bolnav, cu mici execptii) dar deocamdata functioneaza chestia asta si nu ma gandesc sa renunt la ea. La noi e si o problema de triplu rasfat, eu, taica-sau si mai ales vara-mea care sta zi si noapte cu el si care ii face absolut toate poftele, degeaba eu incerc sa ii pun limite nu ii convine si fuge la ¨altu´ mami¨.

Poze Vladutz http://community.webshots.com/user/vladimir_2005

quote:Originally posted by mali

Si Vladutz al meu e de vartsa Vladutzului tau si santajul e ce mi-a mai ramas daca nu vreau sa imi iau campii!! Cea mai noua metoda e cu doctorul, nu stiu de ce a capatat frica de el (el nu a fost bolnav, cu mici execptii) dar deocamdata functioneaza chestia asta si nu ma gandesc sa renunt la ea. La noi e si o problema de triplu rasfat, eu, taica-sau si mai ales vara-mea care sta zi si noapte cu el si care ii face absolut toate poftele, degeaba eu incerc sa ii pun limite nu ii convine si fuge la ¨altu´ mami¨.Poze Vladutz http://community.webshots.com/user/vladimir_2005

id="quote">id="quote">Mali,nu te supara pe mine dar santajul cu doctorul nu e bun.Dar deloc!Am vazut o gramada de copii care au frica mare de doctori pt ca parintii i-au speriat cu diverse chestii:ba ca doctorul o sa le faca o injectie,ba ca doctorul o sa le faca nu stiu ce si cind ajung in cabinet pt orice problema,nu coopereaza deloc,sunt anxiosi,nervosi,e uneori imposibil sa li se rezolve problemele.Santaj am mai practicat si eu dar doar in genul"daca nu stringi jucariile,nu plecam in parc" si zic ca nu e daunator daca se mentine doar in sfera jocului.Alina

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...