Jump to content
O nouă casă pentru FORUMUL DESPRECOPII ×

🎉 Alătură-te Comunității Noastre! 🎉

🔹 Membrii înregistrați beneficiază de:

• ✨ Funcționalități suplimentare
  • 💬 Participare la discuții active
  • 🏆 Puncte pentru tombole lunare cu premii atractive
  • 🗣️ Oportunitatea de a-ți exprima opinia
  • 🤝 Ajutor reciproc între părinți
  • 🎁 Șansa de a câștiga premii

🚀 Ce te oprește?

Mamici de septembrie - octombrie 2007 (29)

Recommended Posts

• Răspunsuri 295
  • Creat
  • Ultimul răspuns
SIMid="red">, dar Pregnylul totusi nu e posibil sa ne afecteze bebeul, chiar daca nu acum , ci mai tarziu?MI-e teama, pentru ca am inteles ca deocamdata este in faza de experiment, nu e ceva cert.Eu am facut o singura injectie,dar am luat in continuare biomarin si magne.Am intrat in a 16-a saptamana si parca am citit ca se da atunci cand ai saptamani mai putine.As vrea sa stiu daca cine a facut aceste injectii a patti ceva ULTERIOR.
Distribuie pe alte site-uri

quote:Originally posted by soleila

SIMid="red">, dar Pregnylul totusi nu e posibil sa ne afecteze bebeul, chiar daca nu acum , ci mai tarziu?MI-e teama, pentru ca am inteles ca deocamdata este in faza de experiment, nu e ceva cert.Eu am facut o singura injectie,dar am luat in continuare biomarin si magne.Am intrat in a 16-a saptamana si parca am citit ca se da atunci cand ai saptamani mai putine.As vrea sa stiu daca cine a facut aceste injectii a patti ceva ULTERIOR.

id="quote">id="quote">Deci sa inteleg ca esti pacienta lui Tutu. El recomanda de mult timp aceasta schema de tratament. Pe site-ul lui, chiar explica de ce recomanda Pregnylul. Daca vrei detalii de la fete care au nascut deja, cel mai bine e sa postezi la aspirante, la cap Paciente optimiste si gravide ale dr Tutunaru. Eu am incredere in el si nu am nici un dubiu ca va fi OK. Daca nu sunt probleme cu sarcina, el recomanda pregnylul pana in spt 12, dar daca IR-urile sunt mari, il da si mai departe.Sim [gravi] 24+ [baietel] StefanAsa creste bebePoze

quote:Originally posted by soleila

id="quote">id="quote">Si eu am luat Pregnyl, la inceputul sarcinii, dar nu am auzit de faze experimentale sau ceva de genul...

Piciulika, felicitari pt baietel,sa fiti sanatosi si frumosi.

Dar, nu credeti ca azi sunteti cam lenese, chiar asa nu ati scris mai nimic, sa nu-mi spuneti ca toate munciti, sau mai bine spus, iar sunteti la cumparaturi??? Glumeam, sper ca nu v-am suparat.

Eu m-am trezit cu chef,.... nici eu nu stiu ce as vrea sa fac, si mai frumos este ca sunt singurica acasa, asa ca sa fac ce???????????/Cand o ajunge sotul meu de la servici il iau de bun si il scot la plimbare........nu???????????? ce ziceti, tb sa facem miscare, si cum eu sunt fres..... nu poate sa ma refuze.

[pup][pup]toate[gravi][gravi]

cecilia,23+[baietel]Cristian

http://good-times.webshots.com/album/559049911AmKpDg

[dual][floare3] Tomasaid="purple">!

Da,pestoaica,ca si tine(cacofonia sa-mi fie scuzata)!

Nu te panica,sunt convinsa ca totul va fi bine!

Toma_llyid="orange">[pup]!Felicitari pentru [fetita]!

Simid="green">[:X],m-ai innebunit cu body-urile!Vin si eu la meditatzii....[:D]Sa-mi pregatesti tot,tot,tot....Vreau si eu la Unirea cu voi!

Roxid="blue">[:X],ce-i cu tine?Sper ca suntetzi oki-doki si tu si Alex!

Eu n-am mai scris nimic despre framantarile mele sa nu induc stari pesimiste pe forum....Dupa ce mi-a iesit nashpa TT de la Geneticlab,l-am mai repetat la Spit.Jud.Ilfov si mi-a iesit negativ...Ciudesnai...Am scor 1-1..Drept urmare,am decis ca amniocenteza ma poate scapa de orice incertitudine(daca mai exista)..Asa ca pe 23 mai voi face amnio cu dr.Predoi.Sper sa fie asa cum imi doresc si sa incep si eu sa ma bucur de micutzul meu Mihnea!

Teodora[gravi] 18 + [baietel] Mihnea

http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Referitor la sotziune....e un dulce[:X]In afara de-a butona netu' si-a da ordine,nu fac absolut nimic,a ,ba da,fac:ma mai duc la servici[^];dar saracu' si el se duce si mai face si-o gramada de trebusoare...sunt norocoasa,ce sa zic?

Teodora[gravi] 18 + [baietel] Mihnea

http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Adaugă...